Hi5-ul s-a demodat.acum 2-3 ani si mai mult era la moda. Facebookul este acum in pas cu moda.Are mai multe jocuri si aplicatii.E mult mai performant ca hi5-ul.
Hi5'ul mai exista? oricum e expirat deja, iar facebook'ul incepe sa fie cam plin deja si in curand va expira si el
Eu despre facebook...zic ca cel putin in Romania face mai mult rau decat bine cat si despre hi5 ajuta ca minorii sa aiba relatii intime deci despre ambele...nu o parere foarte buna
Părere mea despre Facebook este că îţi dă depedenţă majoră. Cunosc multe persoane care stă numai pe facebook şi lucru acela te poate afecta psihic deoarece am văzut un reportaj la ştiri că un băiat/fată a rămas deprimat/ă că a scris cineva, ceva despre el "rău". Şi totuşi nu mai ţin minte bine, nu cred că era din oraş cu el nimic. Na nu cred că trebuie să te deprime un acest lucru, ce e pe internet rămâne acolo!
Şi despre hi5 mi se pare foarte frumos şi ăla cred că îţi dă dependenţă "cred " dar acel site nu mai este aşa de populat, facebook e cel mai populat site de socializare.
Bună.
Hi5-ul e total nevinovat.
Însă nu am aceeași părere despre și despre Facebook.
Facebook a vândul în nenumărate rânduri datele multor utilizatori.
Se spune că se va închide la 5 noembrie 2011.
Citește aici : http://www.romanialibera.ro/......33740.html
Pa-pa.
Hi5.u` e un trist
Facebook.u` insa e genial, pacat ca o ia pe urmele hi5. ului incet, incet
De cand a aparut facebooku s-a cam uitat de hi5. Eu zic ca sunt destul de bune deoarece poti lua legatura cu persoane cunoscute cu care ai pierdut legatura sa cunosti persoane noi, etc. Dar cum a mai zis cineva unele persoane devin dependente de facebook(fiindca hi5-ul nu se mai prea foloseste) si nu este deloc ok sa petreci aproape tot timpu pe el.
Parere buna despre reletele sociale, ca baza, daca cand vine vorba de nebuletinati, pitipoance cu aere de diva, cocalari care sufera de exces de zel... cand sunt combinate, iese un talmes balmes care face si un control de prostata combinat cu un tuseu rectal mai atractiv.
Dar totusi de ce la categoria Filointa si Stiosofie?
"Dragutza", "Scumpick"etc, fetite si baietei care vor sa se plictiseasca si sa demonstreze cata cultura au. Site de socializare, spuneti?! Sa fim seriosi, numai socializare nu se face. Iti etalezi noile haine, papucii de firma, unghiile false si creierii lipsa. Cum am ajuns! Sa oferi tuturor ceea ce nici macar nu intelegi. Josnic. Si totusi, trebuie sa-l citez pe Klepto si sa te intreb si eu ce-i cu intrebarea asta aici
Eu cred ca hi5-ul este cel mai tare, parerea mea.
Nu imi place facebook-ul deloc.