O data ce exista o trecere peste aparentele "preconceptii", parerea mea este ca e demn de aprofundat.
Ce parere avem despre.iertat sa-mi fie dar ma mir ca ai scris Schopenhauer corect!
Magistral!
„tu m vezi"
„p site"
„filozofile lui"
Din respect pentru propria-mi energie nu mai comentez stupiditatea întrebării şi mă mulţumesc de faptul că rămân la părerea mea, deci da, încă mă mai mir că ai scris Schopenhauer corect!
Cheers!
Dacă astea sunt prescurtări atunci îmi fac greaţă, Sunt convins că un crâşmar de la orice colţ ştie mai multă filozofie decât un copil neiniţiat în absolut nimic
Un filozof misogin, dezamagit in viata, cu regrete. Din cate observi majoritatea citatelor, maximelor, spuse de el vorbeste despre femei vs. barbati, tradarea femeilor.
Hai s reformulez intrebarea pentru. tine. "Silencer" pentru.ca tu m vezi o inculta (crede-ma sunt aici p site,intrebari mai penale decat aceasta).,"Ce parere aveti despre filozofile lui, sunteti de acord cu conceptiile lui?, ce parere aveti despe idealismul si pesimismul lui? Sunteti de acord cu el?"
"p site"
"tu m vezi"
sunt prescurtari!, asa pentru.(pentru)informarea ta :p(aici scotb limba) (aici rad) mai p (pe) intelesul tau
Mergi! fa pe inteligentu, la alti "prosti/te" poate ai noroc si te si bat. PS: nu-ti mai baga nasu, daca nu iti convin intrebariile mele! si scz.pentru. "filozofile lui" chiar am uitat un "i". Nu am nevoie de comentariile tale! mersi, oricum!
Ok,nu o sa incerc sa-ti schimb parerea,poate unii " crâşmari" stiu filozofie. Faptul ca tu nu suporti prescurtarie, nu e problema mea! Ma enerveaza doar modul in care vrei sa imi suge'rezi k sunt "un copil neiniţiat în absolut nimic" si cum o dai in ironii. Si da, sunt un copil! si e mai bine asa decat un expirat care face pe intelectualu cu toti copii de pe site. bye! ai fost funny
anonim_4396 întreabă: