| Andrei7520152 a întrebat:

Ce parere aveti despre incalzire globala? E sustinuta de dovezi? De ce o neaga unii cu atata convingere? http://www.youtube.com/watch?v=D8FhmuWWcGw

Răspuns Câştigător
| mihaitaLGP a răspuns:

Incalzirea globala exista. Se datoreaza topirii stratului de ozon prin poluarea aerului cu dioxid de carbon.Cand apar gauri sau stratul de ozon devenind mai subtire, razele si explozile solare patrund mai usor si isi fac simtita prezenta mai mult. Termocentralele prin arderea carbunelui de exemplu elimina dioxid de carbon. Exista un miliard de masini (alt exemplu) care elimina dioxid de carbon si ajuta la topirea stratului de ozon. Incalzirea globala e ceva cat se poate de real si serios. Nu este neaparat caldura un efect al incalziri globale. Au loc fenomene extreme. Doar in sezonul calduros radiatile solare isi fac simtita prezenta, in rest au loc fenomene extreme uragane, tornade, scaderi mari de temperatura etc.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

Nu exista incalzire globala, e doar o sarlatanie ecologista a unor hipioti penali.Cei ce pun asa-zisul fenomen de incalzire pe seama oamenilor si a actiunilor acestora, tare cretin trebuie sa mai fie.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu prea-mi pasă mie de încălzirea globală.
Dacă pământul nu s-a topit până acum, nu o să se topească nici în următorii 20-30 de ani cât mai trăiesc eu pe el. Ce se întâmplă după ce mor eu, puţin îmi pasă, oricum nu am să mai fiu să mă afecteze şi pe mine.
Şi în nici un caz nu o să le cumpăr chestiile lor "anti încălzire globală".
Eu cred că-i doar o chestie de marketing.

| nutepriveste21 a răspuns:

Nu pot sa neg astfel de ipoteze(dealfel foarte credibile) dar cred ca inca nu a inceput sezonul unor astfel de discutii. Cand gerul din ianuarie-februarie era in toi nu gaseai pe nimeni sa sustina o astfel de teorie dar cum acum se apropie vara cu canicula cred ca o sa reinceapa discutiile pe tema asta.

| Vicol_Paul_1990 a răspuns:

Multumesc mult mersi