| suffarstar a întrebat:

Ce parere aveti despre infinit?
NU MA REFER LA MULTIMEA NUMERELOR.

45 răspunsuri:
| suffarstar explică (pentru Mădă0611):

Nu te supara ca intervin, si animalele au creier, dar nu si constiinta. Victor987 cred ca el e acelasi cu victor333 se aseamana foarte mult la limbaj si in gandire.

P.S.Imi place foarte mult melodia de la profilul tau, si eu ascult trance.\m/

| victor987 a răspuns (pentru suffarstar):

De unde stii tu ca animalele nu au constiinta? cum definesti constiinta? de ce n ar putea animalele sa aiba constiinta dar la alt nivel decat cel al nostru(bine se vede ce constiinta avem si noi doar uita te pe glob si o sa vezi ca suntem dati naibii...)

| Mădă0611 a răspuns (pentru victor987):

Ti-am exlicat de n ori si tot nu intelegi, desi esti de acord ca suntem parte din univers. Las-o asa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru suffarstar):

Au, nu ziceam ca nu, cred ca si constiinta au, si oamenii sunt animale, doar ca tot spun ca n-ar fi trebuit sa existam, adica nu era un plan pentru oameni, pur si simplu s-au unit niste elemente, au creat ceva, acel ceva a evoluat, asa cum nici stelele sau planetele nu au aparat pentru ca era un plan/proiect.

\m/ Ia uite ce ascult: http://www.youtube.com/watch?v=tnnCk3c8NT4 Am tot ocolit-o, dar am auzit-o ieri seara in Above & Beyond - Group Therapy.

| suffarstar explică (pentru victor987):

Adica animalele, stiu ele ce este rau si ce este bine? Animalele au instincte nu constiinta.

| victor987 a răspuns (pentru Mădă0611):

Plan pentru oameni venit din partea cui? poate da daca creizi in prieteni imaginari cred ca asta e si cazul tau

Hmm,eu unul as crede ca animalele nu au inteligenta sau constiinta.Am 16 ani, inca ma mai documentez. oricum vad ca am cam deviat de la subiect. Voiam sa aflu daca din punct de vedere fizic exista infinit, sau cum intelegeti voi notiunea infinit.

asculta si astea:http://www.youtube.com/watch?v=9hHLXjOK1-0
http://www.youtube.com/watch?v=AnoGYG3HpxQ

asculta astea:

| Mădă0611 a răspuns (pentru victor987):

Vezi ca esti de acord? doar ca trebuie sa iti explice omul de mii de ori, esti cam greu de cap pentru a fi ateu thinking
Daca nu exista prieteni imaginari, nu exista plan, materia pur si simplu s-a "lipit" si a rezultat ce vedem, e o intamplare, coincidenta, si despre intamplari poti spune "n-ar fi trebuit sa fie asa", nu neaparat ca e rau ca e asa, doar ca nu era un plan, mai omule.
Daca nici acum nu intelegi, las-o (in) balta.

| Mădă0611 a răspuns (pentru suffarstar):

Oky, oky, ultimul mesaj ca sa nu iti stric topic-ul big grin
Cred ca da, pentru ca exista mai multe teorii referitoare la sfarsitul universului, 2 imi par plauzibile, cea conform careia o sa inghete totul, ramanand asa, si cea conform careia materia o sa inceapa sa se contracte, un fel de invers al Big-Bang-ului, de unde apoi o sa explodeze iar.

Above & Beyond sunt preferatii mei, era si Dash Berlin, dar tot fac astia de pe fb misto de el ca m-au cam influentat..., imi place, dar nu ca inainte, Believe in me ramane cea mai cea.
Gata! big grin

Nu-mi strici niciun topiclaughing Mersi de parere! Pe mine cei de pe fb m-au cam enervat asa ca am inchis contullaughingSanatate numa' bine!

| Alphawolf a răspuns:

Tot ce exista este finit.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Imagineaza-ti ca ai fi trait acum 5000 de ani. Atunci, pamantul ar fi parut destul de infinit, nu? Ar fi fost, pentru omul care calatorea cel mult cu o camila, o imensitate fara sfarsit, acoperita de nisip, verdeata, sau ape.
De ce? Pentru ca nu evoluasem suficient cat sa descoperim adevarul.

Imagineaza-ti acum ca vei ajunge 5000 de ani in viitor. Cat progres stiintific va fi fost in toti acesti ani? Si atunci vom descoperi ca ce consideram acum infinit e de fapt cuantificabil si masurabil, si probabil vom descoperi o noua forma de infinit.

Ce parere am? Infinitul este o simpla idee, o perspectiva asupra unui lucru pe care inca nu-l putem vedea in ansamblu, ca sa-i putem afla natura si dimensiunile.

| byabya17 a răspuns:

E foarte interesant! Iti dai seama doar cand te uiti pe cer ca este ceva imens, ceva pe care nici nu il putem visa, atinge sau inchipui! Este pur si simplu MISTER!

| Costea_Vlad_1996 a răspuns:

Infinitatea si eternitatea sunt, dupa mine, niste notiuni pe care omul nu le poate intelege. Sunt niste unitati de masura prea mari pentru a permite intelegerea pe deplin pentru oricare om.

Întrebări similare