Daca citesti Biblia cu mintea,si cu inima, vei descoperi ca ea este adevarata, si este Cuvantul incontestabil al lui Dumnezeu.Ea este Da si Amin.Este exacta ca si profetiile care s-au adeverit.Deasemenea cercetarile arheologice sunt in conformitate cu Biblia si au confirmat ca Biblia are dreptate.(citeste cartea,,Si totusi Biblia are dreptate,de Werner Keller). Sunt dovezi ca Domnul Isus a existat, sunt dovezi pentru existenta si invierea Sa.(Sunt scrieri ale martorilor oculari din acele vremuri ).La fel cum oamenii cred tot ce scrie in cartile de istorie, si eu cred tot ce scrie in Cuvantul lui Dumnezeu.Eu L-am pus la incercare,si mi-a demonstrat ca este adevarat.,,Cine Ma cauta cu tot dinadisul, Ma va gasi.,, spune Dumnezeu.La fel si Duhul Sfant este o persoana din Dumnezeire, exista El mi-a transformat viata, El ma ajuta sa traiesc in conformitate cu Cuvantul lui Dumnezeu.Isus este mantuitorul.Dar eu cred ca toate personajele biblice sunt reale.
Ardnaxur1961
Eu nu fac altceva decat sa raspund la subiect.Si daca nu stiai, raspunsurile la aceste intrebari care sunt puse se gasesc in aceasta Carte sfanta si draga mie, Biblia!
Dupa 20 de ani de experiente in ce priveste Biblia si Dumnezeu, de multe ori am incercat sa ma indepartez de ceea ce stiam din Biblie si despre (sau de la) Dumnezeu, crezind ca atit Biblia, cit si Dumnezeu, gresesc intr-o anumita privinta, insa, intotdeauna, dar intotdeauna, mai devreme sau mai tirziu a trebuit sa ma intorc si sa recunosc ca totusi Biblia (sau Dumnezeu) a avut atit de mare dreptate in ceea ce a spus. De fapt, multe lucruri le-am reusit in viata pentru ca am ascultat de Biblie si de Dumnezeu, si multe nu le-am reusit pentru ca nu am vrut sa ascult, facind ce cred eu ca e mai bine. Experienta de viata mi-a demonstrat ca Biblia exprima cel mai bine realitatea decit orice alta carte, si de aceea consider ca e irefutabila. Ca si Dumnezeu, de altfel.
Acelasi raspuns pe care ti l-am dat si ieri, dar, din pacate, s-a gasit un pudibond cretin care ti-a raportat intrebarea. De fapt, doi pudibonzi cretini.
In niciun caz! Oricare dintre povestile alea poate fi "demolata" cu cateva argumente de bun simt.
Daca ai considera Biblia irefutabila, atunci, la fel ar trebui sa consideri si "Cei trei purcelusi" sau "Motanul incaltat".
@Ema: Tu ai invatat pe de rost, cred, Biblia aia! Chiar nu poti sa aduci si ALTE argumente decat niste amarate de citate irelevante? Sa stii ca mai exista milioane de alte carti care merita citite si care iti mai pot largi putin orizontul.
Ți-am răspuns și ieri. Astăzi observ că ți-ai extins întrebarea. Mâine rămâi la același subiect?
IREFUTÁBIL, -Ă, irefutabili, -e, adj. (Livr.) Care nu poate fi combătut sau respins, de necombătut; absolut convingător. – Din fr. irréfutable, lat. irrefutabilis.
IREFUTÁBIL ~ă (~i, ~e) Care nu poate fi combătut sau respins; de necombătut; de nerespins. /
Ce parere aveti despre irefutabilitatea Bibliei?=este o adunătură de basme, majoritatea aberante și absurde
Este ea cea mai irefutabila carte? = este o adunătură de basme tâmpite
Daca da, de ce este irefutabila = este o culegere de aberații
Este Dumnezeu irefutabil?= da
Dar Duhul Sfant este irefutabil? = „ Duhul Sfant " este ceva creștin, pentru un necreștin „ Duhul Sfant ", nu este nimic.
Ce personaj biblic credeti ca este cel mai irefutabil?==cine personajele dintr-o culegere de basme tâmpite și incredibile
logica aia,bat-o vina "personajul...cel mai irefutabil", aha! poate odată și odată o sa înțelegi ce spun eu acum:coaja de nuca este necesara pentru ca nuca sa ajungă până la tine; dar dacă încerci sa te hrănești cu ea, ai i-re-fu-ta-bil o problema
Ma scuzati de intrebarea idioata dar tocmai am tras un cui , iar eu cand fumez inteleg prin irefutabil: persoana/entitate/lucru cu care nu mai doresti sa intretii relatii sexuale, a doua oara.
@ardnaxur1961 Am observat ca a disparut intrebarea de ieri, cred ca din cauza unui F mare in interiorul cuvantului inrefutabil pe care l-am pus din greseala. Oricum eu zic ca reclamatia a fost indreptatita pentru ca dupa cum toata lumea stie de la orele de lb. romana nu se pun litere mari in interiorul cuvintelor.
Irefutabil, irefutabil, irefutabil...refutabil, futabil, ***( beep)-as in ele intrebari legate de religie. Deci, m-am saturat!
1)Da.
2)Asta este o discutie foarte lunga, la nivel de zeci de ani de studiu si nu cred ca TU ai fi dispus sa asculti asa ceva.
3)Da.
4)Nu.
5)Identic cu intrebarea nr3.
Din ce in ce mai multi faceti o obsesie pentru "irefutabilul" asta. Cum auziti una noua (care de altfel e veche de cind DEX-ul, da' nu si pentru voi), cum sariti pe site cu ea. Daca am o zi naspa si vreau sa mai rid putin, nu trebuie decit sa intru pe site-ul lui pacalici si rid de ma doare burta.
anonim_4396 întreabă: