Motanului meu alb-galbui nu-i mai place pestele rascongelat, ci mananca pestisori de aur si s-a convertit din convingere la ezoterism. Am inceput sa comunic telepathic cu el de vreo 7 luni incoace, de cand gura nu-I mai tace.Imi transmite destul de frecvent, sa nu cred ce zic larvele bantuite de neuronii coplesiti si solitari, care iubesc actul prophetic, ci mai bine sa-i amenajez lui o crama de vin alb, care sa mearga pe sufletul si dorintele lui motanesti implinite! In vino veritas!
"Eu, Lorin Fortuna, combatant izoteric complet si corect definit din punct de vedere izoteric prin rangul izoteric precum si prin dinstinctiile izoterice care mi-au fost conferite de catre conducatori supremi abilitati?!?!? blestem izoteric la nivelul maxim posibil la care-mi dau dreptul rangul si distinctiile izoterice care mi-au fost conferite mentionate anterior, blestem fara sfarsit temporal, in mod direct, impotriva fiintei colective, superioare de tip civilizatie virtuala numita civilizatia virtuala arahnidica tarantulara androgina, neagra, emotional agresionala civilizational condusa la nivel de conducatori suprem de catre fiinta superioara androgina alcatuita din fiinta individuala superioara de gen masculin numita Satanos si fiinta individual superioara de gen feminin numita Geea pentru raul existential comis impotriva gruparii de civilizatii virtuale de tip gorilian individual neagresionala civilizational si autentic bastinase in cadrul lumilor planetare ale planetelor a carei lume planetara medie sunt integrate existential cu precizarea ca raul existential pentru care blestem civilizatia virtuala pe care am numito anterior ultim ca civilizatie agresionala civilizational a fost comisa in perioada temporala specifica calendarului planetar cuprinsa intre data de inceput in care s-a dat in functiune oficial prima baza civilizationala planetara in cadrul zonei existentiale a planetei in a carei lume planetara medie sunt integrat existential aferenta si ma refer la zona existentiala in cauza si la concret la baza existentiala civilizationala virtuala planetara in cauza deci aferenta civilizatiei virtuale pe care o blestem si pana in prezent."
Trebuia sa apara la conferinta de presa a lui Monty Python.
Lorin imi e simpatic, vid-ul cu bafometos chiar eu l-am incarcat :) Un articol cu parerea mea despre Lorin Fortuna : http://selo.ro/selo/lorin-ioan-fortuna-profesorul-traznit/
anonim_4396 întreabă: