@Anonim, saru`labutele harciog, te-ai intors? Ti-a fost dor de noi?
Revenind la intrebare, defineste mai clar "stiintific "? Ce anume ti s-ar parea divin la asta? Mai mult ca sigur sint lumanari cu ceva chimicale care se aprind spontan fara vreo sursa de foc. As vrea sa ma duc sa vad cu ochii mei.
Ce importanta are? Devii dintr-o data convins ca exista Dumnezeu sau te transformi astfel intr-o persoana mai buna? Acest fenomen poate fi sau nu real, nu asta e important. Cel mult poate sa sperie pe unii dar nu aduce mai multa iubire in sufletele oamenilor, mai mult altruism si daruire unul fata de celalalt.
Ortodocsii iti vor spune ca e divin, catolicii si protestantii ca e o scamatorie chimica a ortodocsilor menita sa demonstreze ca Biserica lor e cea adevarata iar ateii ca e o scamatorie chimica a crestinilor menita sa demonstreze ca exista Dumnezeu.
O alta unealta de manipulare tipica crestinilor.
Sunt destepti israelienii ca fac bani de pe urma crestinilor asta imi place.
Facatura. Ma intreb de ce nu au voie si alti de aiurea sa isi puna facliile neaprinse acolo ci numai unul singur? Binenteles ca se poate da multe explicatii dar oare sunt si adevarate sau ascunde facatura.
Daca asa-zisele minuni(toate inchipuirile superstitiosilor sau inventiile religiosilor, sau...), nu ar fi relative sau nu s-ar putea explica, probabil nu ar mai fi atei de nicio culoare. Tinind cont ca sunt miliarde de oameni care nu cred in Iisus, cum putem explica necredinta lor daca acea lumina ar avea provenienta divina?
Este ceva divin si in acelasi timp stiintific, un bol de energie coboara si aprinde lumanarile. Dar daca nu ar fi adevarat si lumanarea ar fi impregnata cu magneziu tu nu ai mai crede in Dumnezeu? "Ferice de cel ce a crezut inainte sa vada"
Explicatia autoaprinderii lumanarilor e cunoscuta inca din perioada protectoratului britanic: festila lumanarii e imbibata in fosfor si magneziu. Atunci cand fosforul se usuca, lumanarea se autoaprinde. Astfel se explica de ce lumanarile se aprind doar la slujba ortodoxa, nu si la cea catolica. Sunteti invitatii mei sa credeti "minunile" popesti.
Stintific sau divin fiecare depinde in ce crede daca crede in dumnezeu e divin daca nu e stintific
Este adevarat faptul ca lumanarile acelea sunt impregnate cu fosfor si magneziu si ca au fitilul subtire si ca se autoaprind. Pentru mine cea mai mare lumina este insuşi Iisus (" Cine mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lunima vieţi.") Asadar, scamatorie sau nu, lumina aceea nu apare pentru ca noi sa credem in Dumnezeu... ştiţi: iubirea exista in mai multe forme. Să fiţi iubiţi!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: