De Michael telo nu ma pronunt...nu ma derajneaza el, ma deranjeaza ca au innebunit astia cu prostia lui de melodie
2 ) La Adele nu sunt de acord...intr-adevar poate nu e chiar cea mai buna cantareata...dar are voce, si sincer decat sa ajunga la lady gaga sau beyonce.mai bine sa vad premii grammy si apreciere in dreptul lui adele
La muzică n-ai nimerit, nu?
'Gusturile nu se discută' e o scuză valabila doar pentru mediocri. Există filme bune şi filme slabe, există cărţi bune şi cărţi slabe ş.a.m.d.
Michel Telo- Unul care arată ca un păpuşel şi n-are treabă cu muzica.
Adele- Prea comercială.
Michel Telo - cocalar afon
Adele- grasa (sunt curios cum canta live, asta conteaza mai mult)
Aşa, bun. Dar ce caută întrebarea asta la "Ştiinţă şi folosofie"? Totuşi, ca să-ţi răspund la întrebare...
Michel Bla Bla: Cocălăreala întruchipată.
Adele: Nu-mi place. Şi eu încep să strâng din dinţi când aud "Someone Like You" la radio.
Micehl Telo ala chiar eu un fraier, nu stiu ce are melodia aia asa special.
Desi ascult muzica hip hop, trebuie sa recunosc ca Adele chiar are voce.
Poate ca tu le gasesti plictisitoare si urate,dar! Michel Telo si castigat faima cand Neymar a dansat pe melodia lui.
Despre Adele nu stiu ce sa zic,personal imi place cum canta, asculta Adele-Rolling in the deep. Poate ca nu merita sa castige, dar cine altcineva mai face o melodie ca asta...in ziua de astazi sunt numai beat-uri de cluburi, cu cate 2 cuvintele pe la refren si cateva piti care se destrabaleaza in decor.
Amy_9541 întreabă: