| SaveTheNature a întrebat:

Ce parere aveti despre:
Mircea Badea?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Mi se pare cea mai timpita emisiune.E un cotei pe care-l asmut astia si el latra ca prostul.Cea mai timpita emisiune alaturi de" in puii mei".N-am nimic cu Bendeac dar nu poate scoate nimic original.Numai copii, ex; Nu stiu d'astea si "Mai taie din ele da-le dreacului"(Octavian Cotescu).Isi cistiga si ei banii pe audienta fraierilor.

37 răspunsuri:
| harciog a răspuns (pentru Hombre):

Ma gindesc de multe ori cum naibii sa fac omul sa inteleaga ca un conflict n-are sens dar sa fie intr-un fel echitabil adeca un fel de egalitate.degeaba m-am chinuit ca n-am reusit cu multi, doar cu cei inteligenti.Ailanti daca vad omul ca bate in retragere fac grava greseala de a se considera invingatori deja.

| JeSa a răspuns:

E firesc sa avem pareri diferite, insa nu pot sa tac cand vad si negativitatea, spunand doar atat: el, tot om este, oameni buni, - si e supus si el greselilor ca oricare dintre noi... insa, la drept vorbind, are capacitate, potential, nu pot sa nu-i recunosc si calitatile, ca e 'inteligent' baiatul.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru Woodenpints91):

Şi eu! Ce lume mică...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Eu cu cine sa votez aici? Mie mi-a placut de zgubiliticul asta numai cand era in duo cu mai ponderata (fosta)deputata PD... pana s-a dez-ponderata aia, saraca!
Bine, in timpul ala imi placea si de DD, prezenta horoscopul pe PrimaTV (parca), daca mai tineti minte rolling on the floor
Dar asa e omul, pana nu tampeste nu se simte bine.
Ce ziceti? La ce ma uit eu acum? Pai la, si numai la, TVR2. La Moise Guran, Ora de bussines... ce, mai e si altceva inteligent pe sticla de vazut in fosta RSR?
Ia sa ma duc sa intreb!

| sandramaria20 a răspuns (pentru harciog):

Ai perfecta dreptate! Sunt de acord cu tine!

| sandramaria20 a răspuns (pentru GusWaters):

Da stie sa vorbeasca urat ala e un prost pentru mine! Scuze de expresie!

| sandramaria20 a răspuns:

Eu nici daca as fi proasta nu m-as uita la tampitul ala de om e cea mai proasta emisiune si nu pot sa inteleg cum unora le place de el ii un tampit dus cu pluta!*

Întrebări similare