Buna.
Parerea mea este ca iubirea invinge si nu conteaza varsta.Decat sa te uiti la un baiat care este golan si altele mai bine te uiti la unul cuminte si destept.
Si inca ceva Ag nu te mai lua dupa persoanele care spun ca nu este bine si altceva, conteaza ce simti tu si ce iti place.
Pa, pa.
Vai, varstaaa...pai daca profesorul e un om cult, cu caracter iar fata nu e o prostuta visatoare; Doar nu e un cuplu gen vIrinel si horMonica .
Relatia e ok, doarrrr daca el nu e profesorul fetei >_>. Altfel stau lucrurile atunci.
Am vazut ca va legati de varsta, dar sa spunem ca diferenta de varsta nu e mare. Cel mult 10 ani. Si sunt relatii intre eleve de 17-18 ani, tu tipi de 28.
Relatia dintre un elev si un profesor, nu implica adjectivul de nesanatos. Este o relatie ca oriare alta. Depinde acum si ce urmeaza daca ma intelegi. Adica daca urmeaza lucruri de genul cresterea notei din cauza relatiei sau asa ceva... otherwise, e ok!
In primul rand e o diferenta mare de varsta care aparent nu se observa, cel putin la inceput. Ea o sa-l priveasca de jos, ca pe un model, ca pe barbatul perfect...pana or sa treaca vreo 4-5 ani si o sa creasca. Atunci incep sa apara diferentele intre ei. Spune-mi tu ca profesorul, la 45 de ani, o sa fie entuziasmat sa iasa in cluburi sa se distreze, sa se faca muci si sa fumeze niste iarba. Iti garantez ca ei acolo ii va zbura gandu. Astea sunt doar cateva exemple. Sper ca te-am ajutat.
Un profesor in primul rand este cu mult mai mare decat o eleva. In al doilea rand, profesorul este un model pentru eleva, e ca si cum ai spune despre o tipa care are o relatie cu tatal ei vitreg. Este o relatie nesanatoasa pentru ca la adolescenta o fata trebuie sa se dezvolte alaturi de prieteni de varsta apropiata, pe cand relatia cu un profesor ofera lucrui care forteaza maturizarea si nu e cazul de ele.
Mie sincer nu mi se pare o relatie corecta.Este un abuz din partea profesorului
hannahm123 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: