Onoarea (pe lângă curaj) este cea care îţi lipseşte pentru rezolvarea acestei probleme: http://www.tpu.ro/......ila-de-ea/
Mă bucur să văd că te preocupă acest subiect. Înseamnă că te îndrepţi în direcţia bună.
OK...ma prefac ca e un compliment.
Hey,ai idee cum sa fac imaginea de profil sa se vada in intregime? Fundaaa.
Te înşeli dacă ai impresia că am fost ironică.
Ai respectul meu pentru că ai curajul să-ţi recunoşti defectele/greşelile, măcar aici, în virtual. Şi e normal să mă bucure faptul că lucrezi la ele (toţi o facem, numai nu toţi în public). Succes în continuare.
Mersi,chiar o sa am nevoie...
Nu ai pentru ce.
Iar avatarul trebuie redimensionat. Să-l faci pătrat, nu dreptunghiular.
Cum adica?
Adică imaginea pe care o încarci la avatar trebuie să fie pătrată, dacă nu vrei să fie tăiat din ea mult şi disproporţionat.
Trebuie ca imaginea sa fie mai mică sau scrisul mai mic, altfel nu merge.
Stiu.Ce pot face sa o micsorez?
Nu sint cuvinte.Mi-e rusine sa vorbesc pentru ca, vorbind despre ea, imi dau seama ca ma indepartez.
Guess Who.
A...şi îi era lene să scrie. M-am gândit că e cineva din afară.
Ce pot sa spun, pla mea e-n mana harniciei.
Habar nai dacă nu sti de ce te bagi în discuţie?
Eu cred ca e pe dos. Unde ai vazut onoare la oamenii din Romania cu bani multi?
Nu am zis nimic de Romania.
Daca e invers, e invers, foarte bine.
Prea bine ai spus, n-are treaba Romania aici.
Nu,onoare e mai presus de demnitate ai auzit de bushido?
Onoarea nu detine marinimie.
Cat despre bushido, trezeste-te: nu suntem samuraii luminii. Daca ne-am crede, nu am fi departe de cei care se cred Napoleoni.
Ca sa ma exprim băbeşte, onoarea ar exista daca am fi cu totii roboţi.
Nu,am dat un exemplu aleartor.Nu trebuie să fi un robot ca să ai onoare.
Onoarea reflecta imparţialitatea "la greu": ceva ce omul nu o poate avea niciodata din moment ce el nu e obiectiv.
Intr-adevarmnu prea exista.Probabil putina onoare care a mai ramas, in prezent e impinsa cu o pompa de desfundat veceurile.
Vorba cantecului, e ceva ce multa lume n-are. Cam tarziu se trezeste lumea. Vezi in Troy ce face Hector cand trebuie sa lupte cu Achilles. Nu stiu cati s-au prins ca aia e onoare si ca singurii oameni care merita sa traiasca sunt cei care au asa ceva.
Chiar daca ai glumit iti spun oricum numele.Guess Who-Onoare
Ce ma deranjeaza la melodia asta este ca si GW a demonstrat ca nu are onoare dar are curajul sa ii critice pe altii...
Onoarea nu detine marinimie.
Cat despre bushido, trezeste-te: nu suntem samuraii luminii. Daca ne-am crede, nu am fi departe de cei care se cred Napoleoni.
Ca sa ma exprim băbeşte, onoarea ar exista daca am fi cu totii roboţi.
membrugirl2010 întreabă: