anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care iubesc doar platonic, spiritual,"pur"? Cele care nu simt atractie sexuala pentru persoanele pe care le iubesc foarte mult, sau nu simt atractie sexuala in general, sau doar foarte putin.
Enumerati cateva trasaturi ale unor astfel de persoane, din unghiul dvs.

Multumesc.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
13 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Din unghiul meu de vedere, desi am trecut majoritatea barbatilor prin asta la virste cind incepeam sa deschidem ochii, sint incompleti.Din alte puncte de vedere se pare ca unii stiu ca dragostea este una iar sexul alta.Iar din alte puncte de vedere poate asteapta ca refularea sexuala sa-i faca nemuritori in lumea artelor.

| Flav a răspuns:

Adica...tu crezi ca Bacemi n-are hormoni? Mai las-o-n harletul meu de treaba.

| Bacemi a răspuns:

Nu poti sa nu simti atractie sexuala. Daca nu simti dar '' iubesti '', totul e bullshit. Odata ce iti doresti o relatie ( cand iubesti pe cineva pe bune iti doresti o relatie) iti doresti sa atingi absolutul. Si fara sex, nu prea poti spune ca l-ai atins. Se poate ca sa inlocuiesti dorinta de a fi cu cineva (o relatie include si sexul ) cu exuberanta faptului ca ai cunoscut o persoana deosebita. Dar asta doar la nivel constient. Pentru ca la nivel inconstient tu de fapt vrei sa ajungi cat mai departe cu persoana aia, fapt care tine si de atractia sexuala. Ti-ai dori sa poti face sex cu o persoana extraordinara fata de care sa simti mereu iubire si nevoia de a-i oferi si de a primi din partea ei gesturi de tandrete.

Sa nu doresti o persoana DOAR pentru sex e o chestie. Dar sa nu iti doresti o persoana SI pentru sex e cretinism. Nu exista asa ceva. Inseamna doar ca esti inconstient si nu stii ce vrei cu adevarat.

Iubirea asta spirituala pura de care spui tu poate exista doar in momentul cand doresti sa cunosti o persoana cat mai bine. O data ce incepi sa o cunosti cu adevarat si iti place tot ce vezi, clar apare si creste mereu atractia sexuala.

Trasatura principala caracteristica pentru aceste persoane este : Nesiguranta. Inconstanta in gandire si scopuri.

Practic o astfel de persoana a suferit mult. N-a cunoscut persoana potrivita. Si are o senzatie de disperare. Odata ce apare o persoana cu o personalitate placuta, ajunge in cealalta extrema, a exuberantei. Si astfel nu se mai gandeste, nu e constienta intentia de a ajunge la sex, predominand fericirea ca a cunoscut o persoana asa cum cauta el de mult. Dar odata ce trece de acest moment, revine,, pe Pamant'' si incepe sa analizeze relatia cu bune si cu rele. Si atunci clar apare si in mod constient ceea ce noi numim atractie sexuala.

Eu simt admiratie pentru acele persoane care nu cauta DOAR sex. Eu insumi nu vreau DOAR sex.Dar admir totusi o persoana care sa vrea SI sex. Pentru ca o relatie implinita are si aceasta parte. Intr-o relatie e importanta comunicarea dintre parteneri. Si sexul e o forma de comunicare. Nu apreciez nici pudoarea si nici falsa pudoare.

| DorelSudoru a răspuns:

Niste prosti trebuie' sa gusti un pic din toate

| miradoniz a răspuns:

hee hee eu cunosc mai mulțihee hee sunt foarte de treabahee hee glumesc tot timpul(sau foarte des)hee hee își fac rar griji pentru cevahee hee

| bamse a răspuns:

Intrebarea e saraca. Nu include iubirea de mama, de tata, de fiu, fiica, frate.

A iubi pe cineva inseamna a-i vrea binele.

Daca nu poti iubi desavarsit fara sa faci sex cu o persoana, inseamna ca nu iti poti iubi decat sotia sau amantele...

Deci cand vei vedea in viata ta ca exista o persoana care iti vrea binele, dezinteresat, doar pentru bucuria de a te vedea la bine, atunci sa stii ca acea persoana te iubeste.

Poti iubi cu un sfat, cu o dojana, dand o bucata de paine.

Sexul este oarecum similar cu bucata de paine. Corpul femeii tale cere hrana sexuala asa cum stomacul cere paine. Si tu ii dai acea hrana. Deci e tot un act de iubire, caci barbatul cedeaza din energia lui pentru femeia lui.

Daca nu ai femeie, si sa zicem esti calugar, atunci esti liber de datoria de a hrani sexual pe cineva.Iti raman celelalte mii de modalitati de a-i face bine cuiva...

Trasaturi ale persoanelor care nu doresc sa iubeasca si sexual...happy. Depinde, ca aici sunt 2 categorii. Cei care au facut si numai vor sa faca din diferite motive si cei care nu au facut niciodata si nu vor sa faca...

Mai intervin si diferentele culturale.

Membrii cultului ninja practicau castitatea sau oricum nu aveau o partenera stabila, sotie.
In schimb samuraii aveau femeile si copiii lor, desi si ei practicau abstinenta.

Apoi cultul templierilor, acei razboinici calugari care au pus bazele masoneriei de azi, nu aveau femei, erau casti.

Daca nu ma insel si practicantii de kung fu, stateau in temple si erau casti.

Deci iata cateva exemple de performanta realizata pe baza cultului castitatii sau al abstinentei.

Ar mai fi si exemple de acum mii de ani. Preotesele templelor diverselor zeitati erau fecioare.

In SUA zilelor noastre, ora de educatie sexuala din scoli a fost inlocuita cu ora de castitate.

Deci iata cateva exemple. Sa nu dispretuim castitatea, abstinenta, chiar daca noi nu suntem de acord cu ele. Majoritatea oamenilor de stiinta mari ai lumii, nu sunt niste aventurieri sexuali, caci prin sex, ca barbat, pierzi energii.

| MajorAsshole a răspuns:

Hm... tu chiar vrei sa ti-o descriu pe prietena mea? sad

| CrysisMD a răspuns:

Eu simt asa ceva si nu ma simt deloc straniu. E o chestie normala

| sensa a răspuns:

Sunt persoane pe cale de disparitie.din pacatehappy

| Deniisze a răspuns:

Rar gasesti astfel de persoanewinking!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din unghiul meu de vedere aia au sarit de 90 de ani. Cred ca de asta zic unii ca-s pe cale de disparirie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt unele persoane care nu isi pot inchipui dragostea fara ca ea sa fie pura,sincera,casta.
Dragostea nu inseamna totdeauna sex,dar fara asta nici chiar sincera nu este.
Dar daca este sincera si fara,asta inseamna ca oamenii aceia iubesc din tot sufletul, cu toata fiinta lor pe persoana de sex opus.

@Flav, si eu tot la Bacemi ma gandeam cand am scris cele de mai sus.winkinghappy

| aimpom15 a răspuns:

Vreau sa fac sex atata