"Functioneza!" nu vreau sa ies din turma si sa fiu muscat, asa ca am inceput si eu la fel.
Eu o folosesc des, numai ca nu poate avea rezultate de ficere data.Pana acum nu mi-am demmonstrat daca functioneaza doar la oamenii cu capacitati intelectuale reduse, sau la cei mai dotati.Eu o folosesc sub forma de capcana, dar e periculos pentru ca poti risca mult.
Functioneaza daca stii cum sa pregatesti terenul, daca stii cum sa iti pliezi abordarea pe baza personalitatii celui pe care vrei sa il manipuleazi etc.
Îmi dau seama că la tine funcţionează de fiecare dată
Iar eu îmi dau seama că tu n-ai treabă. Caută-ţi.
Dacă răspund pe TPU înseamnă că nu am treabă?
Dar tu poţi să răspunzi pe TPU şi să-ţi faci şi treaba?
Normal că pot. Sunt mai multifuncţional decât imprimanta. Dar momentan, treaba mea este să răspund aici. Ce-i rău în asta?
Sper să se rupă firul care te alimentează cu energie.
Ce-i rău în asta? Mă enervezi.
Păi asta nu prea merge. Mi-am dezvoltat un sistem propriu, prin care cu cât consum mai multă energie, cu atât produc mai multă.
Înseamnă că mă pricep la enervat oameni.
Şi total pe lângă subiect, te-m văzut azi şi aveai o freză de zici că nişte tornade au dat petrecere fix pe capul tău.
Da,sistemul ăsta te reprezintă... funcţionează după un continuu paradox. Eşti iremediabil .
Şi spre cultura ta generală, ăla se numeşte coc.Tornade sunt acelea pe care le ai doar tu în creier şi care îţi aruncă neuronii tăi suprasolicitaţi.
Mă mulţumesc cu statutul ăsta.
Nu la coc mă refer, pe lângă el . Am trecut pe lângă tine.
Cum adică pe lângă coc? Ce tornade aveam lângă coc?
Să zicem doar că era mai bine cu fes
Nu-mi place să port fes.
Şi oricum eu sunt frumoasă şi cu tornadele tale invizibile şi fără .
Dacă spui tu
Păi e nevoie de părerea linguşitoare sau dezagreabilă a cuiva când vine vorba despre mine? În mod clar nu.Şi cred că nici tu nu o accepţi pe a altora.
O accept doar cât să mi se pară de căcat şi să râd de ea.
LisaJulie întreabă: