Ador razbunarea dar nu ma razbun din orice prostie. Ea trebuie folosita cu [,] cap.
Răzbunarea este arma prostului (violența naște violență - este un cerc vicios), dar dacă totuși se întâmplă să apelezi la ea, este bine să fie servită rece.
Bună.
Nu am avut niciodată patima asta, a avut grijă Dumnezeu de ei.
Pa, pa.
Nu e buna de nimic pentru ca Dumnezeu se ocupa de cei care fac rau altor persoane.
Razbunarea este arma prostului.Eu spun sa iti vezi de ale tale si Dumnezeu v-a avea grija de asta.
Un mod de a-ti exprima sentimentele. mai ales cele de ura. de a te descarca, de a-i da o lectie celui ce te-a ranit.
E buna sometimes dar niciodata nu te razbuna pe familie sau pe prieteni. doar cei care nu te cunosc si iti fac rau asta-i sfatu meu >
. Cand am spus "cei care nu te cunosc" nu ma refeream neaparat la straini. poate la "prieteni" invidiosi cu care nu ai niste relatii prea bune si pe care nu-i poti numi chiar prieteni. poate cunostintze .
Razbunarea in sine nu are nici o rezolvare.Cel mai tare doare indiferenta si mai ales sa vada persoana respectiva ca iti merge bine in ciuda rautatilor pe care le-ai primit.Iar pe restul timpul le rezolva, nu e cazul sa iti faci dreptate singur.Roata se intoarce.