Salut! Nu am incercat si am foarte putine informatii. O prietena de-a mea, psiholog, mi-a spus ca este periculoasa si ca nu ar recomanda asa ceva nimanui. Creierul are capacitatea de a recreea si reinventa amintiri, asa ca s-ar putea sa apara "false vieti anterioare". Iti recomand, daca vrei sa incerci asa ceva, ori sa n-o faci, ori sa gasesti un om cu temeinice cunostinte in domeniu. E cam riscant, de asta spun. O zi frumoasa sa ai!
Http://www.descopera.ro/......eincarnare vrei sa afli ce ai fost intr-o viata anterioara?:D ai gasit ceva psiholog care stie sa faca asa ceva?
Datorită faptului că hipnoza, în general, este o tehnică foarte greu de realizat și foarte periculoasă, doar psihologii curajoși și experimentați o practică. Hipnoza este o tehnică ce presupune inversarea forțată a inconștientului și a conștientului printre altele. Dacă nu ști cum să inversezi acest lucru, atunci felicitări, pacientul a înnebunit. Regresia în timp este utilizată în cazuri de traume majore și neapărată nevoie de aflare a unui lucru/persoane pe care cineva l-a/a uitat/-o. Este, de asemenea și cea mai ușoară cale de aflare a ceva ce ai uitat(parcă m-aș hipnotiza odată la un test din comentarii la română ). Însă prin hipnoză se pot foarte ușor crea noi amintiri sau altera cele existente. Eu îți recomand asta numai dacă: Ești psiholog cu experiență vastă în hipnoza normală sau ești pacientul unui psiholog într-adevăr bun și nu îți este teamă de riscuri (nebunia, pierderea unor amintiri, alterarea chiar a amintirilor pe care speri să ți le recuperezi, traume cerebrale posibil iremediabile și cu impact), adică dacă într-adevăr ceea ce vrei să afli este demn de a-ți sacrifica sănătatea mintală.
Post Scriptum: Dacă alegi da, indiferent de cazul în care te încadrezi, aș vrea să mă anunți în legătură cu rezultatul ședinței-nitescuteodor@yahoo.com-
Multumesc pentru raspunsuri! Nu vreau sa aflu ce am fost intr-o viata anterioara. vreau doar sa imi pot aminti cu lux de amanunte o intamplare din trecut care m-a marcat, si ma tine oarecum prizoniera intr-o cusca imaginara.
MA voi documenta mai mult pana sa fac acest lucru. nu as vrea sa ajung la spitalul 9.
O parere avizata despre regresia hipnotica sustinuta si prin demonstratii filmate:
http://artjoyhypnosis.blogspot.ro/......otica.html
Despre regresii hipnotice in vieti anterioare:
http://artjoyhypnosis.blogspot.ro/......e-mit.html
Michelleolivia032 întreabă:
anonim_4396 întreabă: