Nu exista asa ceva, toate acestea tin de diavol, spiritele, fantomele apartin de diavol, Dumnezeu nu a creat fantome, spirite, magie.El a facut omul, nu spiritul lui cat despre magia neagra la fel tine de diavol, vrajitoarele si toate acestea...
CONCLUZIE:SA CREZI IN ASA CEVA ESTE UN PACAT!
Nu există spirite, fantome, draci, îngeri, demoni, dumnezeu, dracu, iad, rai, purgatoriu sau orice altă aberaţie fantasmagorico-mitologică.
Eu cred ca entitati si fenomene supranaturale exista. Dar mi se pare prosteste sa asociezi cu diavolul orice nu intelegi... mai bine te informezi inainte de a-l pune pe diavol in fata.
Dupa ce am citit raspunsul lui Radu, am realizat ca intoarcerea Marioarei a rupt un sigiliu si prevad un potop de raspunsuri religioase.
Salut.
Atat fantomele cat si spiritele exista.
Daca vrei sa te convingi uita-te pe discovery channel in fiecare vineri de la ora 22:00 la emisiunea ''Fenomene Stranii'.
Exista dar sunt intelese aiurea, deci spirite, fantome sunt doar entitati, nimic special, magie neagra nu exista, nici alba, e doar magie, ceea ce inseamna ocultism, cum au crestinii puterea Lui Dumnezeu, asa e la iei puterea lui lucifer, sau a zeilor lor
Sincer, eu cred ca spiritele si fantomele sunt forme luate de demoni, iar ca atunci cand "lucrezi cu magia neagra" tot cu demonii lucrezi... Deci parerea mea este ca toate tin de demoni si nu de o lume a spiritelor sau spirite prinse intre doua lumi.