| Marius_Grigore_1989 a întrebat:

Ce parere aveti despre subonstient? Credeti ca am putea fii niste super oameni daca am traii cu subconstientul? Ati ajuns vreodata la subconstient sau la al treilea ochi? Eu am ajuns la subonstient odata poate parea greu de crezut deoarece bausem foarte mult vin si nici mie nu imi vinea sa cred cum puteam gandi am incercat de multe ori dar in zadar,pur si simplu fiecare celula din mine era plina de viata cand vorbeam cu oamenii parca le vorbeam subonstientului lor si eram ascultat cu toate ca dabea mai ma tineam pe picioare mai mult cand m-am trezit eram salutat din toate partile parca eram cine stie ce om, credeam tot ce spuneam si puteam stii toti anii domnitorilor romani, tineam minte si puteam vizualiza orice moment din viata mea tot ce citsem eu vreodata daca aveam nevoie sa stiu imi aduceam pur si simplu aminte m-am testat singur cu istoria si tot ce bombaneam eu si aveam dreptate a fost pur si simplu incredibil..mai vreau sad

6 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Te-ai uitat la Limitless, asa-i? laughing

| Mădă0611 a răspuns:

Eu as merge un pic pe acolo sa fac curatenie laughing intai sterg fisierele inutile, apoi intrarile invalide si apoi dau o defragmentare laughing

| Hombre a răspuns (pentru Mădă0611):

Pe urma trosnesti o tuica zdravana si sa vezi dupa aceea subcostient, viziuni si paranghelie. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai vrei ce? de baut? mai marius? cum crezi tu ca ajung oamenii beti manga, acasa? cand santem beti, de abia mergem, nici nu realizam ce e cu noi, si totusi ajungem acasa.nu stim cum, nu tinem minte nimic.dar ajungem.al treilea ochi, e treaba serioasa, si presupune ani de antrenament si un ghid, care sa te indrume.dar nu neaparat.se mai intampla si minuni.

| CarlyZ a răspuns:

Http://www.empower.ro/......tientului/

Nu-ți recomand "beția".
Bisous!

| Crisu14 a răspuns:

Iti recomand sa citesti cartea ''puterea extraordinara subconstientului tau''.
Aceasta carte iti va raspunde la toate intrebarile.
Anunta-ma dupa ce o citesti si ce ai dedus din ea si dac ti-a fost de folos. :*
O zi buna!