Posibil, desi nu cred. Chiar daca ar fi adevarat, pe ei cine i-a creat? Tot la evolutie ajungi.
Mie mi-a placut filmul, dar hai sa-l privim drept ceea ce este, adica fictiune. Nu putem sterge cu buretele asa de usor evolutia vietii si a omului. Iar apoi mai e intrebarea, daca noi am fost creati de ei, atunci ei de unde vin? Pe ei n-a trebuit sa-i creeze cineva? Oricum, ideea e faina, si astept partea a doua.
Tema e buna insa story-lineul e prost iar plagiatura dupa filmul Alien in floare.
Nu e plagiat, e prequel la Alien.
Ideea e ca mi-am pierdut 2 ore din viata degeaba urmarindu-l.
Daca asta inseamna pentru tine sa pierzi 2 ore din viata deageaba, ma intreb atunci cand dormi/stai la baie/stai si te uiti la desktop/stai pe facebook/te uiti la poze, fete si altele, ma intreb timpul ala il consideri util? no offense
Cand dormi te odihnesti (organismul uman nu poate supravietui fara somn) cand mergi la buda iti faci nevoile fiziologice, nu ma uit la desktop, nu am facebook iar la poze ma uit ca sa rememorez momentele frumoase pe care le-am trait (in gnr ma uit la poze cu mine si familia mea). Categoric e mai util decat sa te uiti la o porcarie de film. (macar daca ar fi fost un film bun si ne plagiat)
Mie mi se pare un subiect de atras lumea,acest lucru nu ar fi posibil si am si un argument,daca tot ''ne-au creat'' de ce nu stim nimic de ei, tot ce am vazut la tv e de la niste oameni de la tara (modesti) care presupun ca au vazut farfurii pe cer, existenta acestor extraterestii este posbila (e la mintea cocosului, e gigantic universul) dar sa fim creati de ei, slabe sanse..si in plus cel mai bun argument e faptul ca e un film S.F, si nu are sens sa creezi ceva care la un moment dat te poate distruge (evolua si ataca) cum a fost cu romanii si etruscii...Etruscii le-au dat toate informatiile si i-au civilizat iar mai tarziu romanii i-au omorat pe toti. Oricum, succes cu subiectul asta, si nu-ti mai bate capul cu lucruri de genul asta, pierzi timp degeaba!
Simplu si la obiect. Noi nu apartinem acestei planete, deoarece oxigenul care este benefic pentru viata tot el este cel care ne omoara.
anonim_4396 întreabă: