Si iata inca o intrebare fara raspuns. SH are 8 carti publicate, dintre care 2 pentru copii si a studiat gravitatia cuantica si formarea universului in mediul academic. Despre care teorii vrei se ne 'dam' cu parerea? Stiinta nu este ca la bazar, aici daca publici ceva, o sa ai 10 alti oameni care vor incerca sa vada daca ai gresit sau daca iti functioneaza modelul, experimentul sau teoria. Incearca sa te documentezi despre metoda stiintifica. Sincer imi pare foarte rau ca asa gandesti. Sincer nu am cum sa iti demostrez ca stiinta functioneaza, se pare ca monitorul la care te uitati cand ai scris mesajul nu a fost destul. Daca greseste cineva in stiinta (lucru intalnit) nu este pentru ca vrea sa te minta, sa te fure sau sa iti ia banii, oamenii gresesc pentru ca...sunt oameni.
Pe langa inteligenta lui Fanica?
Toti suntem inteligenti in felul nostru
Nu am zis ca nu e inteligent, dar din pacate poate fi manipulat din cauza fizicului sau si ce i-ar opri pe unii sa il manipuleze?
Nu am zis ca nu e inteligent, e chiar mult mai inteligent ca mine, dar in situatia lui poate fi foarte usor folosit din pacate.
anonim_4396 întreabă: