Bla-bla-bla. Explozii solare, caci asa se numeau atunci, au fost si cind eram eu adolescent (acum peste 20 de ani). Inca de atunci stiu, pentru ca s-a specificat clar, ca se intimpla periodic, tot la citeva zeci de ani, ca te poate afecta daca stai mult la soare (faci mai repede insolatie), insa pe atunci nu s-a zis cum ca ar fi afectat comunicatiile. Pe atunci existau deja satelitii, e adevarat ca acum comunicatiile sunt mai intense, insa de atunci stiu ca impactul expoziei de atunci a fost f slab asupra comunicatiilor. Asa ca, nu are rost sa facem tam-tam pe ceva care se intimpla in Soare, la fel cum se intimpla cu o eclipsa de Soare.
Pai in cel mai rau caz va afecta retelele de telecomunicatie de pe Terra durand poate chiar luni si ani buni sa se refaca. Dar sa nu uitam ca s-au mai intamplat lucruri de genul acesta.
Povesti.Mai marii lumi ruleaza cum vor ei destinele planetei.Totul nu e altceva decat un lung sir de conspiratii
Sincera sa fiu una foarte ...proasta.Pentru ca am vazut un film care trata exact problema cu exploziile solare.Si prima problema daca se intetesc ar fi ca ne-ar foarte afecta comunicatiile-satelitii care in ziua de azi au devenit o necesitate.
@justanotherprettyface ce ne-ai dat tu este un link pentru un concurs ca sa castigi un iPhone?! cica aia cred cercetatorii ))
hmmm. ai dat ca sa te votam, dar nici nu stim ce e acolo
eu zic sa nu mai dea lumea pe ala :-P
Pay... referitor la intrebrea ta. Eu cred ca s-au mai intamplat explozii solare. Adica nu stiu ce sa zic despre asta