| DarQueen a întrebat:

Ce parere aveti despre viata sau vietile anterioare? Credeti in asa ceva?
Vreau raspunsuri sincere si nu misto-uri.
Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| Filozoful a răspuns:

Http://users.telenet.be/gad/re/roemeens.html,uite aici un link unde o sa vezi ce ai fost viata trecuta,nu zic ca e addevarat dar incearca,si in legatura cu vietile anterioare eu cred in asa ceva pentru ca sufletul nu moare,el traieste in diferite dimensiuni, si noi in fiecare viata noua trebuie sa invatam ce nu am invatat in vietile trecute, de exemplu in viata asta eu trebuie sa dau atentie credintei si vietii spirituale. Daca te mai intereseaza aceste lucruli poti sa intrebi ca o sa mai raspund tot cu seriozitate.Si as putea sa-ti spun mai multe dar pune tu intrebari si iti raspund.

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Oamenilor le este randuit sa moara o singura data dupa care vine judecata lui Dumnezeu.(Evrei 9:27)

| Vizitiul a răspuns:

Fara misto, aceleasi Marii, dar cu alte palarii.

| mihaibrasov a răspuns:

Linkul dat de userul Filozoful ca si orice alt link este total irelevant. Nu afli ce ai fost intr-o viata anterioara cu un test facut pe net, ar fi prea simplu. Azi maine aflam si id.ul vreunei entitati divine, tot ce va trebui sa facem va fi sa dam add.
Vietile anterioare pot fi retraite, reamintite prin anumite tehnici. Nu le voi scrie aici, e mult de zis... Informeaza-te.

| NoChanceForUs a răspuns:

Îți explica budiștii viziunea lor.happy
Ar putea fi adevărat,pentru că la moartea ta energia aia nu se risipește, ci se redistribuie, corect?

| Borgir a răspuns:

Cum se dau fundele aicilaughing

| pwp a răspuns:

Eu nu cred!

| DarQueen explică:

@Filozoful: pagina ce mi-ai dat-o este intr-o limba total necunoscuta miehee hee. In ceea ce priveste o conversatie mai detaliata, ai vrea sa-mi lasi un ID de messenger sau ceva? Vad ca am avea ce povesti big grin
Mersi happy

| karlikuicsddd a răspuns:

Buna. Eu cred in vietile anterioare si mai ales in reincarnare. De ce crezi ca avem acele Deja-Vu-uri, vise, prieteni si obiceiuri? Toate trebuie sa aiba o explicatie, si anume : reincarnarea. Deja-vu-urile la mine sunt tot mai dese si deja ma aceasta chestie. Oamenii cu care esti prieten sunt de fapt, oamenii din viata anterioara cu care ai avut un conflict, iar in aceasta viata ai vrea sa te revansezi fata de el, tocmai de aceea te intelegi atat de bine cu el. Mie mi s-a facut un test [ nu pe internet sau prostii care se gasesc in reviste/ziare], ci la un centru special happy. Mi s-a spus ca am fost un criminal care a sfarsit spanzurat. Spanzurarea : e un raspuns la faptul ca eu nu suport sa am ceva la gat [ lant, medalion, helanca sau bluza cu gat ], dar acest proces implica multa energie si stare buna emotionala happy.

| klaudia_4431 a răspuns:

Eu una cred,sunt unele lucruri in viata noastra care ni se intampla cu un scop, deja-vu urile, vise create de subconstient care nu au nici o legatura cu ce traim noi in aceasta viata...binenteles ca unde a existat un sfarsit a reluat un inceput...

| Intuneric a răspuns:

Oricum, nu numai Einstein stie dar si eu stiu ca nimic nu se pierde sau dispare ci totul se trasforma. Traim in si cu Lumi paralele dar pe care majoritatea oamenilor nu le simt. Energiile nu se modifica chiar daca si ele se transforma.

| CatalinCataCatalin a răspuns:

Sincer astea sunt fantezi scoase din filme nu-s reale.
funda

| artjoyhypnosis a răspuns:

Poti viziona 2 sedinte demonstrative de regresii vieti anterioare:

https://www.youtube.com/watch?v=RzQPb81lN1I

https://www.youtube.com/watch?v=qOutqJ2T7KY

De asemenea. poti citi articolul explicativ despre vietile anterioare:

http://artjoyhypnosis.blogspot.ro/......e-mit.html

Daca te intereseaza sa experimentezi vietile anterioare poti urma cursul online "Explorarea vietilor anteriorare prin regresia hipnotica":

http://www.artjoylife.com/curs-regresie-vieti-anterioare-online/

| Ella_8822 a răspuns:

Eu una nu cred.Am facut mai multe teste ca sa aflu cine am fost intr-o viata anterioara si la fiecare test am avut raspunsuri diferite.

| Britney_8204 a răspuns:

Nu cred am facut si un test dinasta cica am fost clopatra lol