Visele... un domeniu de mult uitat, dar pastrat totusi (ca si esenta, cunoastere) in invataturile budiste.
Ar fi multe de zis, dar, ca idee, majoritatea lor sunt rodul imaginatiei tale. Daca ai exersa mai multe exercitii de concentrare zilnic (si ai mai face niste chestii) ai putea sa dobandesti niste capacitati care te-ar putea ajuta sa intelegi visele mai mult. Ma opresc.
Bai, dar sute de intrebari sunt pe tema asta. In loc sa cautati preferati sa postati, numai asa, de dragul de-a posta?
De-a lungul timpului, multe vise au prezis viitorul.Intr-un fel se pot lega de viata reala,pentru ca visele continua ceea ce ai gandit in acea zi. Unele vise sunt semne, altele, doar...vise.Daca visezi pe cineva cunoscut ar putea avea legatura cu tine,deoarece o cunosti pe respectiva persoana,insa daca, de ex. visezi ca esti cu prietena ta in oras si DOAR EA pateste sau face ceva, asta nu inseamna ca ti se v-a intampla si tie.Depinde si ce visezi si pe cine.
Mah sa stii ca nu intodeauna are legatura cu viata reala, dupa parerea mea visele sunt niste vise
Eu il tot visez pe tipul pe care il plac.Nu prea am sanse cu el si nu stiu... ma visez sarutandu-ma cu el plimbanu-ma mergand la film si la shopping cu el si nu prea cred ca se va intampla asta.
Exista oameni cu diferite talente de medium care pot visa o crima sau asa ceva dar mai rar.Mi-ar fi placut sa am acest talent
Si da eu cred ca are vreo legatura persoana pe cre o visez din moment ce o visez si se leaga destul de mult de viata reala.
Pa Pa!
Pai...de obicei nu mi s-a intamplat ca sa mi se adevereasca vreo unul.(Da de ex cica daca visezi caini care sunt rai cica inseamna oameni rai...ma rog tot asa). deci s-ar putea sa se intample.Am mai auzit la anumite persoane ca s-au intamplat
Majoritatea viselor se nasc din multimea gandurilor, asa ca nu trebuie neaparat ca persoana pe care o visezi are o legatura cu tine.depinde,in unele situatii are in altele nu, dar asta nu depinde de vise.bye