| Florennce a întrebat:

Ce parere aveti dintre diferentele (oricare ar fi ele ) dintre oameni?
Credeti ca e rau a-i dispretuii ? Desi , multi oameni ar putea face multe in privinta educatiei, aspect , etc.

10 răspunsuri:
| BebeStrumf a răspuns:

Crezi ca'i rau sa fi prost? Asa si cu intrebarea ta.Pai dispretul il manifesti cand e cazul,nu te apuci sa-ti creezi o identitate negativa: hello doar esti om.Oke,in rest investesti si te orientezi catre bine: educatie, sport, s.a.m.d.

| IMC90 a răspuns:

Prostia trebuie taxata

| Florennce explică:

Ma refream la dispretul ala " ca uita-te ce prost de e asta, dar ar putea face mai multe lucruri in privinta asta "

Si da, rasismul dintre femei si barbati inca se face. Teoretic nu, dar practic da.Deci.

| Linilerei a răspuns:

Adică rasismul? E lipsa de educație și respect față de ceilalți din jurul tău. Dacă prin diferență te referi la : mie îmi place operă tu manele well ar trebui să învățăm să ne respectăm. Cum ar fi ateiștii cu credincioșii sau rockerii cu maneliștii și tot așa. E o problemă care ține de obraz. Tu îmi respecți gusturile, ți le respect și eu pe ale tale. Tu nu mi te bagi pe gât nici eu nu o voi face. Dar uneori ducem lipsa de respect față de cei din jur.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Linilerei):

Atunci...nu este un lucru rasiist sa tratezi pe barbati si femei intr-un mod diferit

| Linilerei a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Rasismul reprezintă ura / disprețul față de alte nații sau etnii, persoane de altă cultură și poate fi controlat prin anumite metode. Încercând să adopți anumite comportamente în vederea stabilirii unui echilibru între oameni. Diferența dintre femei și bărbați e vizibilă. Nu sunt sunt de acord nici cu sexiștii, dar bărbații și femeile oricum sunt diferiți prin multe aspecte.

Atunci ce sunt homosexualii?

| Linilerei a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Ăia nu sunt încadrați la categoria rasism ci la încercarea omului de a înțelege un lucru ce ține de gustul fiecăruia și de concepții.

Daca ar fi un barbat feminin, dar care a ales sa fie heterosexual, atunic acel barbat ce este?
De ce nu se trateaza lumea bazat pe sensibilitate si nu pe sex?

| Cosmin_6356 a răspuns:

Cred ca diferentele dintre oameni sunt constructive, mai ales cele culturale si religioase. Ai de invatat multe de la cei diferiti de tine. Cat despre a dispretui...in opinia mea nimeni nu ar trebui sa dispretuiasca pe nimeni, tocmai pentru ca, oricat de rau ar fi cineva tot ai de invatat ceva de la el. parerea mea.