| troleibuz a întrebat:

Ce parere aveti? Nu este prima data cand aud ca o femeie a fost refuzata din motivul asta. Și raspunsul acelui preot cu ce a ajutat-o?

https://www.svnews.ro/......ic/277441/

Pentru un preot care vixla băieti acum 10 la seminar au gasit un loc imediat intr-o manastire din apropierea mea. Pentru drogati de asemenea. Mereu s-a gasit un loc. Dar pentru o femeie care a trecut prin suferinta fara vina nu se gaseste? Adica exact pentru o persoana care are nevoie de alinare?

Am vazut un comentariu "problema e ca ea nu mai e fecioara si nu stiu ce sa faca cu asta"
Ce ar fi de facut? Ce e de făcut in general cu fecioria cuiva? Sunt destule imagini pe internet cu preoti care fac sex in manastiri.

Daca se ducea cu un sac de bani in brate credeti ca empatizau?

Nu spunea Iisus "pe cine vine la mine, nu voi scoate afara"?

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Preoti care fac sex in asa zisele manastiri ai vazut in filmele po rno ca in realitate nu exista asa ceva! daca esti slab de minte si crezi tot ce vezi si auzi fara sa cantaresti acele vorbe asta e problema ta!
si da, Isus spune ca cine vine la mine nu-l voi alunga dar pe Isus il gasesti oriunde nu numai intr-o manastire sau biserica, iar daca te-ai cait de faptele tale rele sa nu crezi ca te va face un sfant sau te va pune la dreapta Lui, altii mai buni ca tine au acest merit, DAR nici tu nu esti uitat, nu ai nevoie de asta pentru o manastire, ci de o schimbare in viata ta!