Cand ceva suna bine urechilor mele, ascult. Cand ceva este placut ochilor mei, privesc. Cand ceva imi aduce zambetul/rasetul pe buze, ma bucur.
Bucuria poate veni dintr-o melodie interpretata la un pian facut din sticle de bere, sau dintr-una iesita din ciocanirea unui copac cu stiloul.
Este adevarat faptul ca viata din ziua noastra se deruleaza in "high speed", ca informatie cat si ca reactie.
Inchipuie-ti faptul ca J. Bell ar fi interpretat o singura arie, dintr-o piesa extraordinara, undeva, langa domeniul unui om lipsit de grijile cotidiene... Acel om, ar fi apreciat cu siguranta acordurile lansate in eter. Cel putin, ar fi avut timp s-o faca Ceea ce nu se poate spune despre cei care muncesc de le sar capacele 24/7 dar iubesc muzica buna
Ai gresit user-ul, iar. Oricum, intr-o zi am sa ma imbat de nu mai stiu cum ma cheama si am sa-mi fac un cont pe TPU special sa ma razbun pe tine.
Tacios mai ca am gresit intentionat, vroiam sa vad daca Ema sta la pândă.
Ema,nu o baga in seama pe Hombre, nu stie nici ce zice, nici ce face, ea a aparut la intamplare si traieste dintr-o eroare(dupa ea)Trist.Si cine zicea ca ateii nu fac batjocura sau ca sunt pasnici? HA!
AvalohAlyn întreabă: