| Nykol_2535 a întrebat:

Ce profil ati alege, real sau umanist? Unde e mai usor?

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Esti fata? Mai ai si ochelari in casa, cred c-ai vrut sa furi soarele: uman, cu siguranta, dar am emotii si acolo.

| Laminin a răspuns:

Hei!
eu umanist...
Gbu :]

| GyeBaek a răspuns:

Real-pebtru ca la uman, trebuie sa inveti mai mult pe derost.

| Minnie a răspuns:

Daca faci ceva ce iti place, ti se va parea usor asa ca... ce-ti place tie

| muzicalBoX a răspuns:

Depinde de liceu si de cea ce vrei sa faci mai departe

| Lora a răspuns:

Eu pe vremea mea am ales real, pentru ca imi placea matematica si desenul, si-am dat la desenator tehnic.Deci profilul real se bazeaza pe matematica, iar cel uman pe romana, acum depinde la ce esti tu mai buna aia alegi.

| cristianorudi7 a răspuns:

Uman sigur

| will_4908 a răspuns:

Umanist ah? Probabil ca vroiai sa zici Uman. Umanistul e un om care adopta filozofia umanista. Sa trecem la subiect. Daca iti place limba romana sau iti plac limbile straine atunci uman. La real faci ore normale, specializarile diferind in functie de liceul propriu-zis.

| Petronela a răspuns:

Uman pentru ca e mai usor.Eu sunt la socio-umane

| CarmenR a răspuns:

Eu am ales filologi a pentru ca sunt o persoana careia ii place istoria si limbile straine. Bineinteles ca acolo mi s-a parut mai usor. Nu suport matematica, iar chimia e prea incarcata pentru gustul meu.

| amo a răspuns:

Conteza ce vrei sa devii...eu as alege real, dar cred ca e mai usor la umanist.

E alegerea ta!

| metatheory a răspuns:

Daca as da la liceu acum as da la real pentru ca am o curiozitate stiintifica innascuta. Daca as avea o apetenta mai mare pentru citit mi-ar place si umanul pentru ca la nivel superior iti dai seama ca nivelul de abstractizare cel mai inalt este in stiintele umaniste(asta iti iti dai seama cititind mult si multe domenii).