| GЯingo a întrebat:

Ce raport sentimental si mental aveti fata de propria viata? happy

Răspuns Câştigător
| Anirbas a răspuns:

Sa fii ''fericit'' mereu in viata de aici este o utopie, dar putem ramane optimisti. Planeta asta, e un test, unul dintre cele mai grele. Atasamente, dezamagire, tristete, neliniste, furie, ura, dezgust, si in final cand ajungi sa te cunosti ca spirit, esenta ta, si ti se arata pe fata defectele tale prin anumite experiente, te lupti sa le alungi. Cand in sfarsit o sa trecem de faza aceasta, care este printre cele mai grele, si este evolutia noastra, abia atunci avem posibilitatea sa ajutam si pe cei din jur din toata inima. Pentru ca atunci o sa fim noi ''impliniti''. Cum sa ajute o vaza sparta pe cei din jur? Oricat incerci sa torni calitati in ea, iese prin crapaturi, care reprezinta defecte, frici, neiertari, slabiciuni. E bine ca vrei sa te cunosti, ai ajuns la un stadiu important. O sa iti descoperi si misiunea persoanala in cele din urma.

12 răspunsuri:
| Coconutz a răspuns:

Cum adica raport sentimental si mental?

| Adry05 a răspuns:

Cateodata viata e bune cateodata viata e rele.

| vocea a răspuns:

Viata este grea dar este si frumoasa fiindca traim doar o data si asta o face unica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o viata buna, am mai mult timp liber decat altii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fericita si imi place viata mea, dar mai sunt cateva chestii de bifat si cateva ( mai multe laughing ) lucruri de schimbat la mine pentru a fii complet multumita de viata mea.

| Seby52 a răspuns:

Sunt foarte fericit ca traiesc, ca sunt sanatos, ca pot sa am o viata normala, fara prea multe probleme si ca pot sa-i fac si pe ceilalti fericit cu ceea ce fac eu. Stiu ca in curand o sa am succes si asta ma motiveaza si mai mult. Sunt fericit cu viata mea! Tu?

| GЯingo explică (pentru Seby52):

Eu aprofundez in spirit sa-mi dau seama de cine sunt si ce imi doresc sa ajung. Cu ce te ocupi de ii faci pe oameni fericiti?

| Seby52 a răspuns (pentru GЯingo):

Sunt magician. happy

| DopeNope a răspuns:

Personal, Ma simt complet inutil, nu o sa fac absolut nimic bun pentru societate si nici nu sunt frumos. Cu toate astea nu o sa ma sinucid niciodata, de ce? Lumea asta se indreapta intr-o directie foarte interesanta si sunt foarte curios ce o sa se intample pe viitor

| GЯingo explică:

Nenene, e o intrebare profunda. dar ce simtiti fata de viata voastra? fericire, implinire, tristete, nelinisite, va doriti ceva din suflet? happy sa simtiti cu adevarat

| alalalt a răspuns:

803.8565794549110531 / 25*LG(2)*pi = 34