Cred in Scufita Rosie, de cand erau mici parintii mei practicau scufitaria, e o religie noua ce ne raspunde noua la intrebarile noastre si e chiar profitabila.
Apoi au incercat sa ne corupa Martorii lui ...nu, nu lui jehova! Martorii lui mos Craciun. bine ca am ramas cu capul pe umeri.
Sa te scufitezi in pace o:-) ...bye
Am un raspuns pentru religion,dar sper ca va citi si el acest raspuns.
Dumnezeu nu este un Dumnezeu sadic.El este plin de dragoste, de mila si de indurare.Din dragoste pentru noi(creatura mainilor Sale)a dat ce a avut mai scump Pe Isus ca sa moara, pentru ca sa putem fi rascumparati prin sangele Lui.Isus a venit de buna voie din dragoste pentru omenire.El s-a facut blestem pentru noi la cruce pentru ca noi sa avem mantuirea in dar.Cum printr-un om a intrat pacatul in lume(Adam), asa prin Isus a venit mantuirea. Dragostea lui Dumnezeu este infinit de mare, si in ea ne-a cuprins si pe noi.Slava lui Dumnezeu!
@anonim
Esti retard? Spun ei ca apartin religiei ateistice? Se refera la faptul ca sunt atei si nu au religie. E chiar atat de greu de inteles?
@anonim
Pai tocmai ca nici nu exista asa ceva, dar capul tau de guma inca nu a fost mestecat. Ar trebui sa intelegi la ce se refera oamenii, chiar daca s-au exprimat gresit.
De fapt, nu imbratisez nicio religie.Am propria conceptie legata de divin. Pot spune ca sunt un soi de agnostica cu tente spre deism.
Sa fii ateu nu e o religie.Si nu cred ca exista oameni atei, e imposibil.Numai la animale cred ca se poate intampla.
@anonim Am ramas masca cand ti-am vazut raspunsul. Cat de frustrat poti fi si cat de departe te poti duce cu jignirile. Nu doar ca faza cu halena e absolut penibila, dar continui cu ceva degenu "nu mai ai sapun". Tu te speli pe dinti cu sapun?!? (Intrebare retorica, nu trebuie sa raspunzi)
Ortodox, desi as vrea sa fiu catolica. Pt ca bisericile catolice sunt mai frumoase, sunt specifice austriei germaniei si e cool
LisaJulie întreabă: