| existential a întrebat:

Ce remedii stiti pentru singuratate?
Eram azi prin mall. Iesisem la o cafea, sa mananc ceva dulce si dintr-o data m-a cuprins asa o stare...
Simteam ca nu am niciun rost acolo, ca toti de acolo sunt prinsi cu atatea nimicuri, in vietile lor iluzorii, se amagesc cu tot decorul din jur. Ma gandeam ca n-am ce cauta acolo si mai bine ma intorc acasa, sa ma bag in pat si sa zac. Asa ca m-am intors si pe aici e pustiu.
Voi ce faceti cand va simtiti singuri?

42 răspunsuri:
| existential explică (pentru Legion7X):

E frumos cainele ala. Am avut pisic intr-o vreme, dar simteam ca-l privez de libertate, asa ca am renuntat.

| existential explică (pentru greece12):

Ti-ai creat singura un mediu care sa-ti ofere mereu preocupari. Pentru mine ar fi obositor asa ceva.

| Legion7X a răspuns (pentru existential):

Mă bucur că îți plac animalele. I-ati un câine. Mie Samoyed îmi place cel mai mult, apoi pe locul 2 câinele ciobanesc german.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru existential):

Imi place sa fiu singura, sincer.Dar nu reusesc...mediul s-a autocreat ca sa spun asa, dintr-un prea plin sufletesc, ma simt bine cu mine dar rar am sansa sa petrec ceva timp impreuna!happy

| Emma30555 a răspuns:

Te poți simți singur dar important e sa ramai optimist. Lucrurile se pot schimba, vor veni și zile mai bune. Poți citi, poți sa ți găsești un hobby, o preocupare plăcută. La munca încearcă sa socializezi mai mult, încearcă sa scapi de singurătate

| Iminactivelol a răspuns:

Păi, animalele reduc anxietatea, poți să-ți ei o pisică. Dar când te simti singur e rău să te tolănești în pat, apucă-te de un hobby, pictează, fă ceva ce-ți place, si incearcă să socializezi mai mult.

| Iminactivelol a răspuns:

Păi, animalele reduc anxietatea, poți să-ți ei o pisică. Dar când te simti singur e rău să te tolănești în pat, apucă-te de un hobby, pictează, fă ceva ce-ți place, si incearcă să socializezi mai mult. Sper că te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt o companie chiar asa neplacuta, nici macar pentru mine insumi. De multe ori aleg singuratatea.

| StupidCucumber a răspuns (pentru RAY):

Mi-ai citit gandurile laughing

| KimAlex a răspuns:

Daca ai vreun prieten, amic sau cunostinta, recomand sa ii suni sau sa le dai mesaj sa vezi ce mai fac. In functie de relatie ai cu ei, si parintii ar fi o alternativa. Vorbeste cu ei si intreaba-i sincer si deschis ce mai fac, cum se simt, ce probleme au, e benefic pentru ambele parti. Sau daca simti ca nu poti discuta atat de multe cu ei, macar spune-le ce simti, nu trebuie sa uitam ca intr-o zi toti ajungem sa ne pierdem parintii sau alte persoane dragi si sa regretam ca nu le-am spus ce simteam la timpul potrivit.

Un alt sfat pentru singuratate ar fi sa te apuci de un hobby, cauta si vezi ce iti place si te atrage si incepe sa investesti timp in acel domeniu. Nu te gandi daca poti sa faci bani sau nu din el, nu asta e ideea, ci sa iti faca placere si la final sa ai un sentiment de multumire. Exemple sunt multe si nu are rost sa stau sa le insir aici.

Pe scurt, sentimentul de singuratate e perfect normal. Suntem si vom fi mereu singurii martori ai intregii noastre vieti, suntem singurii care stim ce gandim si ce simtim mereu, asta nu inseamna ca nu exista oameni care tin la noi sau care sa me sustina in viata. Dar per totat, calatorim singuri prin viata.

E ok sa constientizezi din cand in cand acest fapt, dar nu iti consuma resursele si timpul cu asta. Ia-o ca atare si mergi mai departe. Nu are de ce sa te copleseasca sentimentul de singuratate, tine minte ca orice om pe lumea asta trece prin acelasi lucru.

Răspuns utilizator avertizat
| UserNameLost a răspuns:

Aș ieși în mall și eu să mă plimb, dacă m-ar lăsa Arafat.

Întrebări similare