Cred ca pentru fiecare om, centrul universului este propria persoana, apoi tot ce e in jur.
O întoarcere în timp cu vreo 14 miliarde de ani, la momentul big bangului, adică naşterea universului.
Hombre- Imi imaginez Universul pentru ca nu-l pot "cuprinde". Cine ma poate opri sa-mi imaginez si centrul sau?
E cam dificil sa stabilesti centrul Universului pentru ca el e in continua expansiune.Pentru mine centrul universului este reprezentat de modul de gandire al oamenilor. E foarte intresant
La mine acest centru este "umblator":candva a fost un barbat, acum este un copil.Si,dupa cum se petrec lucrurile, inevitabil voi ramane curand fara centru; si abia atunci voi afla ceea ce stiu si acum :ca centrul universului EU insami sunt.
@Aero: Cum vrei tu. Poţi să-ţi expui concepţiile din ambele puncte de vedere.
Sacru: casa mea e centrul Universului(prin extensie si familia), nu doar eu, toata casa!
Profan: Nu exista. Din aceasta perspectiva Universul e intr-adevar in continua expansiune. Pe varianta Sacru "se merge" mai mult, dupa cum se observa si din raspunsurile celorlalti.