| user1234567890123 a întrebat:

Ce reprezinta pentru voi caderea frunzelor toamna in afara de venirea frigului si al toamnei?!?!?!?! Dar va place toamna sau dupa voi ce reprezinta ea insasi?!?

Răspuns Câştigător
| BellaSomerhalder a răspuns:

Pentru mine, toamna este unul dintre putinele lucruri care-mi dau o stare extrem de placuta, melancolie. Gandeste-te, sa stai sa te plimbi singur pe aleile unui parc, printre frunzele ruginite, admirand natura atat de perfecta in acest anotimp, culorile reci... Sa poti medita de unul singur la toate lucrurile care ti se par dificile. Eu vara nu pot face toate aceste lucruri, simt nevoia de aer, ca si cum m-as sufoca. Iarna este frumoasa in felul sau, insa niciun anotimp nu se poate compara cu toamna, este anotimpul meu preferat, il ador si ma bucur din suflet ca sunt nascuta in acest anotimp... happy

7 răspunsuri:
| Goguletzu a răspuns:

Pentru mine toamna e un anotimp sadsad

am perioade in care stau si nu stiu ce sa fac, vad totul uscat si ma simt singurhappy

dar are si momentele sale bune...(putine)big grin

| Konata a răspuns:

Pogorarea copacilor si imbatranirea aestora.Imi place toamna deoarece natura e putin modesta si timida deaorece e singuratica si goala.Culorile reci stapanesc cerul, dar un covor majestuos se intinde si intampina frunzele pe cale sa se mimetizeze cu pamantul. Ultima putere care le tin pe frunze stranse de greanga este ultimul strop de lumina ce le invie la apus...happy

| Paulla a răspuns:

Căderea frunzelor reprezintă trecerea timpului, în opinia mea.
Toamna nu-mi place, de fapt, nu-mi place nici un anotim în mod special. Oricum, prefer vara.

| Λndrei a răspuns:

De fiecare data venirea toamnei imi sugerezeaza venirea unui anotim al istoriei si tristetii. Poti sa citesti pe frunzele galbene al copacilor trecerea timpului, atmosfera melancolica te invaluie si te invata sa visezi.Toamna nu reprezinta un anotimp trist ci doar un anotimp de poveste.Fiecare anotimp are un farmec al sau, povestile sale, frumusetile sale.Mie imi place in mod deosebit vara happy

| Just1dream a răspuns:

Da, mie imi place in mod deosebit toamna. Ador aerul ei melancolic, ador ploaia rece si marunta, spargandu-si fiecare strop in fiori ce-ti strapung trupul, ador modul in care imi aduce aminte cat de "mici" suntem si cat de neputinciosi. Ii ador maretia si cantecul ei trist ce-mi spune ca sfarsitul nu e atat de departe si ma face sa ma bucur de fiecare simtamant nestiind cand va fi curmat. Fiecare frunza cazuta imi aduce aminte de atatea clipe ce s-au pierdut in neant si ma fac sa cred in speranta asteptarii.

| caractere a răspuns:

Asta scriam prin clasa a VIII- a.

Ce banalitati se spun despre toamna
Si cati oameni de condei o condamna
Eu, un tanc incepator, de o palma
Am sa-ncerc sa spun ceva despre toamna
Despre frunzele galbui, despre-o doamna
Ce adesea intreba: Ce inseamna?
Ce inseamna?- se-ntreba intr-o toamna
Ce inseamna, ce-i tristetea?
E o toamna!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Caderea frunzelor inseamna un sfarsit, dar si un nou inceput.vor aparea alte frunze.