Am sa dau cateva citate despre ce cred ca este iubirea oameni celebri, si eu sunt de acord cu toti!:
"Iubirea este un fum facut din arborii suspinurilor." (Shakespeare);"Iubirea este inrudirea omului cu Dumnezeu. Ea uneste la maximun fiintele umane fara sa le confunde" (Parintele Staniloaie); "Iubirea este elixirul vital, izvorul sanatatii, al puterii si al energiei pentru fiecare om"(Mulford);"Iubirea este strălucirea care preschimbă praful vieţii cotidiene într-o ceaţă aurie" (Glyn);"Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară" (John Lennon); "Iubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există" (Doamna de Sabie);"Patria sufletului este iubirea" (Gogol);"Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii" (R. Scheindeir); "Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El" (Michelangelo); "Iubirea este armonia a două suflete care cântă împreună" (G. Godek);"Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept..." (O.Paler); "Iubirea este o forţă care transformă şi face ca sufletul omului să fie mai bun" (P.Coelho);"Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc" (L.Rebreanu);"Iubirea este cea mai limpede oglindă-n care-l vezi pe Dumnezeu" (E.O.Chirovici);"Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esenţială pentru a ta" (R. Heinlein);"Iubirea-i fum ce din suspine creşte" (Shakespeare);" Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. Un bărbat şi o femeie ce se topesc într-un înger" (V.Hugo)! Nu m-am putut hotari care citat sa-l scriu, asa ca aaaam tot scris!
.
Poi iubirea e ceva ce simty pentru o persoana, mai devreme sau mai tarziu toty vor cunoaste ce e iubirea adevarata, pai ar fi foarte trist daca nu ar exista sentimentul asta si de aceea profita de aceasta ocazie... daca nu ar exista, as incerca sa imi caut una...:-p glumeam
Iubirea e ceva frumos, asta daca intr-adevar e o iubire adevarata. Daca nu ar exista iubirea sigur lumea ar fi mai trista! nu e asa ca atunci cand avem probleme, cand venim nervosi sau suparati de la serviciu, nu-i asa ca persoana iubita ne poate face sa uitam de tot? Nu stiu ce as face daca nu ar exista iubirea, dar as fi trista
As inventa eu iubirea
@AndreeaRullz : Iubirea nu inseamna doar sarutari pasionale
Iubirea este sentimentul ce ne face mai umani.Este parte din noi. Daca nu are exista iubirea nici omenirea nu ar fi pentru ca noi suntem rodul unei iubiri.