@TheBugDude deci pentru tine asta inseamna Craciunul, tu petreci craciunul intr-un alt mod fata de restul umanitatii.
Pentru noi(restul), Craciunul inseamna nasterea Domnului Iisus Hristos, mai inseamna bucuria de a darui, de a fi buni, de a sarbatori cu cei dragi, este o atmosfera foarte placuta, luminile de craciun, vazand ca toata lumea se pregateste de craciun, colindatori, cozonaci, dulciuri si mie imi place sa vizionez filme pentru cracuin de exemplu "A Christmas Carol 2009", "singur acasa 1 si 2", filme de acest gen
@TheBugDude daca vrei sa ma critici si sa zici ca ce am zis sunt numai prostii, atunci tu nu stii sa te distrezi deloc.
Pentru mine Craciunul e o sarbatoare foarte importanta! Pentru 3 zile oamenii clipesc si in fiecare clipire se afla si o bucurie in la care oamenii gandesc asa : Craciun fericit tuturor oamenilor, Craciun fericit tuturor romanilor, Craciun fericit tuturor celor care nu sunt romani si Craciun fericit chiar si celor care nu cred in Dumnezeu pentru. ca craciunul este o sarbatoare magica si trebuie respectata! CRACIUN FERICIT!
Pentru mine, sarbatoerea Craciunului inseamna un sentiment placut de caldura si dragoste pentru cei din jurul meu (fratele mai mic, mama, tata, bunicul, bunica, matusi si unchi, prieteni si cunostinte), dar mai ales sentimentul de bucurie si emotie cand vedem cadourile, si ne intrebam ce am primit si daca le meritam. Sper ca ti-am fost de folos.
Pentru mine Craciunul inseamna FAMILIA(pe care nu pot sa o am deoarece s-au despartit si am ramas cu mami)cadouri, luminite, felicitari, fericire, sanatate...
Craciun. Craciunul miroase a basm, a iluzie reala! Iubesc Nasterea Domnului si tot ce e legat de aceasta sarbatoare. Zapada alba, pura impodobeste fragezimea naturii uscate, fulgii incarcand peisajul fantazmagoric cu vise, milioane de vise plutitoare. Bradul de Craciun implineste imaginea odaii Printilor si Printeselor demult apuse, reinscaunand pe cel mai inalt piedestal aceasta sarbatoare!
Craciunul, pentru mine e un moment cat mai bun de a ne simtii bine cu familia, se ne bucuram de Nasterea Domnului. asta pe plan sentimental!
Pe plan nesimtit: Mancam ca porcii pana pocnim si dupa aia ne intrebam, de ce suntem supraponderali?
Craciunul inseamna pentru mine bunatate si faptul ca s-a nascut Domnul este si mai special.
Sarbatoarea Crasinunului reprezinta pentru mine nasterea Domnului nostru Isus Hristos.
Craciunul a fost facut cu un scop anume sa fac pe oameni sa uite care e adevarata valoare, multi stiu cand vine craciunu vine mosu, zile libere, cozonac etc. dar nimieni nu se mai gandeste ca vine nastere Domnului, pentru asa a fost craciunul creat sa faca pe oameni sa uite de D-mnz
Craciunul reprezinta pentru mine o sarbatoare care reuneste familia si face bucurie mare in sufletele oamenilor! Craciunul nu ao fost si nu va fi pentru cadouri! Desigur, chestia cu cadourile ii si ea o parte din craciun dar nu este partea cea mai buna!
Pentru mine cel mai mult inseamna:distractie, cadouri si nasterea Mantuitorului
Pentru tineri de azi craciunul reprezinta cea mai tare zi posibila in care se pot imbata ca porcii si distractie cat de multa...pentru ca tineri de azi nu au credinta
мιcυтѕαααα întreabă:
AvalohAlyn întreabă: