De reprezentat reprezintă exact ce-i zice numele, pace!
Însă mie mi se pare o caricatură după sigla mercedes .
Desigur, mai există şi explicaţiile tripat-creştinopate cu cruci întoarse şi frânte în cercuri magice.
Şi totuşi, probabilitatea ca un eveniment sau o mişcare să aibă explicaţii fantasmagorico-magice în dauna unor explicaţii raţionale şi simple este redusă.
Dacă e semnu păcii ce mama lui crezi că vrea să însemne? Noo, tu ești o altă dovadă vie că războiul trebuie să se extindă!
Din ce am citit, unii spun ca "semnul pacii" reprezinta o cruce cu bratele taiate si prinsa intr-un cerc.
Era mult mai complicata explicatia, dar ce am zis e mai pe scurt, ca nu stiu sa ti-o zic toata.
Nu asa cred eu, dar asa am citit
Acel asa-zis "semn al pacii" reprezinta o cruce intoarsa, cu bratele frante, inscrisa intr-un cerc perfect.Crede-ma,cei ce se ocupa cu studierea teologica a simbolurilor moderne iti pot afirma acest lucru.Iar hipiotii habar nu au despre pace, sau cum se poate obtine o astfel de pace, precum si cine sunt aceia ce nu doresc pacea.Nu sunt majoritatea decat niste pocaiti, aici, pe pamanturile vestice ale Europei.
Din moment ce se cheama semnul paci ce draq vrei femeie sa insemne? o iei si tu pe aratura ca Marioara?
LisaJulie întreabă: