| x3Ad a întrebat:

Ce reprezintă viaţa?

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi-a plăcut un citat: "Viața este atât de frumoasă, încât moartea s-a îndrăgostit de ea - o dragoste posesivă care înșfacă tot ce poate".

| EmaS a răspuns:

Viata este un dar de la Dumnezeu.Ea merita traita.Viata aceasta trecatoare este locul in care ne pregatim pentru viata vesnica.

| alessia5158 a răspuns:

Viata->o stare sau, mai precis, un ansamblu de fenomene(dezvoltare, conservare, reproducere) caracteristice unui organism viu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O luptă pierdută!
Pa, pa.

| Dumnezău a răspuns:

O perioada pe care trebuie sa o valorifici la maxim si in care trebuie sa pui propriul progres si propria evolutie mai presus de orice.

| Dreamer a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI

PS : clipul spune totul, traieste azi ca si cand ai muri maine...mori maine ca si cand ai fi trait un mileniu!

| Rapplex a răspuns:

Bataie de cap.

| Siracuzia a răspuns:

Un drum lung, cu suişuri şi coborâşuri.

| 220V a răspuns:

Viata ii un mare...NIMIC

| Gabica a răspuns:

Ce reprezinta viata? Aproape ca m-ai blocat cu intrebarea asta, dar o sa incerc sa dau un raspuns.
Viata este totul:destin, bucurii, intristari, necazuri.Eu consider si moartea parte din viata.De ce? Pentru ca eu nu cred ca antonimul vietii este moartea, ci izolarea!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Viața este cadoul pe care Dumnezeu l a dat oamenilor, prima pereche de oameni Adam și Eva ar fi putut trăii veșnic, fără să se îmbolnăvească sau să moară niciodată, ei puteau rămîne vesnic tineri și frumosi. Dar datorită faptului că ei nu au ascultat de glasul lui Dumnezeu, acum noi trebuie să ne confruntăm cu probleme. Nu așa ar fi dorit Dumnezeu să fie viața noastră, el nu este vinovat. Aceasta nu este viață ce trăim acum, dar vine clipa cînd Dumnezeu va aduce adevărata viață pe pămînt, care nu se compară cu nimic din ceea ce trăim acum. Atunci vom fi perfecți 100% sănătoși, și fără să murim.

| DiamondEyes a răspuns:

Un chin

| vali1985 a răspuns:

Pentru mine viata este o minunatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este o scoala, unde trebuie sa inveti, sa gresesti sa suferi sa zambesti etc. Poti trece clasele, sau poti ramane repetent. Poti fi deficit la anumite " materii ", sau "premiant". Tadaa! Ce asemanare laughing

| wannabe a răspuns:

Fericire.

| IonutAxi a răspuns:

Viata reprezinta o viata laughing

| frikk a răspuns:

Un test de sus (d-zeu)
si trist "ce-i" de jos(oameni) sunt doar niste pioni pe tabla de sah (pamantu) ai creatorului si ne cam muta spre creatia lui ...nu de alta dar ati observat ca de multe ori suntem doar simpli spectatori(ai vietii, sortii) si nu putem sa ne miscam cum ne propunem sau doar cum am "Spera"

| inger02 a răspuns:

Viata este destinul pe care nil creem noi, felul in care noi facem anumite lucruri. viata este tot ce ne inconjoara si tot ce prinde culoare

| eu4you a răspuns:

Un tramvai.Te urci in el si incerci sa te feresti de obstacole, apoi, cand trebuie sa te asezi, descoperi ca e timpul sa cobori...

| AshWorld a răspuns:

Pentru mine nu poate fi reprezentata in cuvinte, ci prin muzica.
Exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=-JzYr1T-OoQ
Sincer, eu cred ca melodia asta, ca iti place sau nu, ca rezisti macar s-o asculti, explica mai bine decat vorbele fiecaruia de aici.

Răspuns utilizator avertizat
| Cenusareasa09 a răspuns:

O incurcatura.

| Bitza91 a răspuns:

Un cadou care NU ITI APARTINE! si cu asta am spus tot.

| NeedYouNow a răspuns:

Viaţa este un trandafir la care fiecare petală este o iluzie, iar fiecare spin o realitate...batting eyelashes

| DAVID_6313 a răspuns:

Chestia aia pe care o pierzi candi mori.

| roby2003 a răspuns:

Viata reprezinta multe sa faci copi etc

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru roby2003):

Asta reprezintă viața?

| x3Ad explică (pentru roby2003):

Degeaba mă rogi să-ţi ofer fundă deoarece nu o s-o fac. Răspunsul tău face trimitere la analfabetismul cronic, nu are revelanţă. Şi dacă în opinia ta viaţa reprezintă chestia aia, nu te contrazic, deşi este incorect. Tu trăieşti doar să faci copii? Că încă nu am priceput. Nu am cerut chiar un răspuns ştiinţific, dar măcar puteai să te străduieşti să sune altfel.

| roby2003 a răspuns:

Acum funda

| roby2003 a răspuns:

Funda te rog ca eu n-am nici una

| MrAngelus a răspuns (pentru roby2003):

Nici n-o sa primesti ba saracie daca cersesti asa

Întrebări similare