| AvalohAlyn a întrebat:

Ce reprezinta viata pentru voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lunga cautare, o scena cu actori grabiti.
Viata reprezinta o crispare provizorie in neant, un spasm efemer al nimicului, o coarda delira pe care o face sa vibreze in rastimpuri atingerea aripei mortii.

18 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Viata, dupa mine - reprezinta "existenta" - confirm, ca-mi este si plina de surprize, ceea ce - ma determina - sa-mi traiesc clipa!

April
| April a răspuns:

Un mister descifrat cu fiecare zi traita.Si cu un alt mister, desoperit la sfarsit.Pentru totdeauna sau pentru niciodata.

| Bacemi a răspuns:

Frumos spus Alex. Si eu gandesc la fel. Viata inseamna moarte si moartea inseamna viata. Totul tine de jocul de lumini si de prestatia actorilor.

nony
| nony a răspuns:

Lupta pentru supravietuire. Zi de zi, zi de zi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O scena imensa pe care fiecare din noi are un rol de interpretat.Depinde insa de interpretarea fiecaruia.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| zorialbi a răspuns:

Viata este un dar de la Dumnezeu.

| Ianna33 a răspuns:

O sansa...

| Alex_7297 a răspuns:

Pentru mine viaţa reprezintă moartea. E singurul lucru care e sigur!

| just|breathe a răspuns:

Un chin care nu se mai terimina cu stropi foarte rari de fericire... Cel putin cam asa o vad eu in acest moment, dupa trei saptamani de vacanta.Cand ma gandesc ca maine incepe scoala, sentimentul devine si mai pronuntat.straight face.

| jane_5414 a răspuns:

Totul! Viata nu poate fi egalata cu nimic, nu poate fi cumparata sau vanduta.Fiecare are dreptul la viata!

| Bloo2 a răspuns:

O sansa...smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O luptă la scenă deschisă!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inchipuiesteti? tot ce nu vrei tu sa accepti.tot ce poate fi trait este viata. ce nu vrei, tu, este tot viata.succes, in drumul tau pe langa ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O insiruire de paradoxuri interioare si exterioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un subiect pe care aş putea discuta zile întregi. Pe scurt totul sau nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva ce nimeni nu va reusi sa ii dea o definitie. pentru mine, inseamna testarea sufletuluiwinking.

Întrebări similare