In trecut sunt amintirile noastre de care ne aducem aminte cu placere, bune sau rele.
Se spune ca cine cunoaste trecutul, detine viitorul, iar eu sunt de acord cu asta.
Depinde cum vezi trecutul. Trecut inseamna fiecare secunda. Daca nu ne-am cunoaste cest trecut, nu am cunoaste nimic despre noi. Vezi filmul "Memento "
Dac privesti trecutul ca pe un timp indepartat, putem sa ne amintim; e frumos cateodata sa depeni amintiri, cel putin eu devin nostalgic cand ma gandesc la copilarie, e un fel de tristete placuta.
Are rolul de a ne fi adus aici unde suntem acum. Iar daca nu stii de unde vii, nu vei sti nici incotro mergi.
Trecutul este baza tuturor lucruriilor ce ai fost sunt si vor fi. Trecutul este sursa si viitorul omenirii. Prezentul, viitorul toate sunt subordonate trecutului si prezentului. Trecutul te poate invata, te poate informa. Trebue sa ai grija insa ca trecutul a trecut, viitorul nu exista, deci prezentul conteaza, se pare ca anticii au stitu acaeest lucru. Fa ce este bine in prezent, va genera trecutul, si in timp ce faci bine te vei gandi maret spre viitor. Trecut, prezent, viitor sunt niste limite pe care omenirea si-le impune. Eu merg pe conceptul de timp, este la fel ca nisipul din desert, contine atatea informatii, gandeste-te cati egipteni au calcat pe el, cati si-au golit ganduriile in libertatea calduri si a aerului, cum au iubit, suferit si cum s-au chinuit sa ne lase ceva, intregii omeniri, secretele spirituale. Trecutul este important bineanteles, eu merg asa: Un zeu, respectiv sa zicem ra, a plans, din alcrimile lui formandu-se oceeanele, pamantul, din oceean evoluand rasa umana, incet incetisor, un proces bazat pe timp, frumos, miraculos, bazat pe iubire, dupa la maimute, si in final la oamenii de azi, asa zisii (oameni genii) care arunca gunoaie in apa, totul e un ciclu.,, Super".
Gandeste-te ca timpul aceesta este totul, si totul se bazeaza pe ce a fost. Pe acel 0, gandeste-te ca din nimic a fost totul, creierul tau, ai inca pasiuni ascunse sau deloc dezvoltate, totul incepe din nimic, nimic e sursa tuturor lucruriiilor.
Rolul trecutului este sa ne invete, cred ca trecutul anticiilor este cel care ne poate invata atatea. Rolul trecutului este sa ne inspire, si sa ne faca sa gandim.
Un rol pe care il mai are aceest trecut, este sa intelegem ca timpul nu sta niciodata in loc, iar spiritul si trupul sunt intr-o continua evolutie: Te nasti, traiesti, te bucuri, imbatranesti, imbolnavesti, mori, si eu prefer sa zic ca moarteea fiind adevaratul prezent, ca dupa incepe cu adevarat lumea si lumina, frumosul amenti.
Trecutul este baza, du o viata frumoasa si onorabila ca in trecut cand te uiti inapoi sa te poti bucura de ea pentru a-2-a oara.
Trecutul este cel mai frumos cadou, si invatatura pe care ne-a oferito zeii/divinitatea/omniprezenta/creatorul s.a.m.d
Cred ca invataturiile trecutului explicau mai bine anumite chestii decat stiinta de astazi. Sincer, ma voi crede in ea atunci cand Planeta pamant va fi 100% descoperita, pana atunci stiinta este o obtinue in viata mea nu o prioritate.
Este o vorba, din religia mea, deci o vorba antica egipteana:,, Omului ii este frica de timp si timpului de piramida". Pana si intineratul sufletului in tinuturiile tainice, este un proces de 12 ceasuri, in timp.
Rasaritul soarelui, este ceva ce mintiile oameniilor nu pot percepe.
Timpul este singurul lucru care va ramane un mister, nu mai vorbesc de sursa lui.
Sper ca am putut sa ma fac cat de cat inteles
Ne aduce aminte de fail-urile pe care le-am dat si ne permite sa retraim starea de nefericire pe care am avut-o atunci.
"A si reusitele din trecut?!"
Reusita > "pacat ca nu mai e cum a fost" > nefericire.
Din trecut invatam, nu exista particica din trecut din care sa nu invatam. Rolul trecutului este ca noi sa avem un prezent si un viitor.
Nu există prezent sau viitor fără trecut, deci rolul ar fi acela că tot ce vezi în jurul tău există acum, inclusiv persoana ta.
anonim_4396 întreabă: