| MeScorpion a întrebat:

Ce s-a intamplat cu aceasta categorie? E plin de idioti si intrebari tampite. Unde sunt vechii useri? Va spun eu ca e posibil sa se fii saturat de atat prostie si intrebari puerile, eu m-am saturat, intru pe siteul asta doar pentru. categoria asta si acum s-a transoformat intr-o gluma proasta(macar inainte era una digerabila). As dori sa atrag atentia unui admin care sa se ocupe de redirectionarea sau stergerea acestora ca de, e in interesul vostru. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pai sa vedem...
-Vizitiul s-a transformat in StanAlRaiului si mai apare din gand in gand,
-Hombre, inca nu a terminat de facut ( si baut) vinul...
-Fanaticdupatine da la peste, sper sa fi prins ceva...
-Dmesss si-a pus poza cu un bebe mic, poate apare cu o poezie noua,
-Larix s-a transformat in Bartholomew si ii alearga pe atei pe la religie,
-NoChanceForUs lucreaza la un comic nou,
-ErotiqueConseils raspunde mai mult pe la sanatate si muzica,
-Kongeriket nu a mai raspuns de mult timp pe aici, probabil plictisit de atat prostie...
-Kronstadt a disparut complet, nu mai apare la utilizatori,
-Mai era un PoneiTroian, care intra o data la 3 luni cand se duce la servici laughing
-Ema a disparut de aici odata cu infiintarea categoriei religie si tine predici pe acolo chemand-o pe fiica-sa in ajutor, se contrazice cu cine apuca, in stilul caracteristic si in mod special cu BRO, Justitiarul si mai nou, unul Caractere big grin
-Lorrra e pe pozitie, la fel si ardnaxur1961, chelstone...
- Cine mai era?
Ce frumos e pe TPU!
Dar, daca vrei, poti discuta linistit cu elasexygagica...

| SatanaInIzmene a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Cu tine ce se intampla de esti atat de hiperactiva? Tu nu te-ai plictisit de nimeni, nu ti se pare nimic dezgustator ( animalele din padure ) no offence harciog.Nimic, nimic? Serios acum, cati dintre aia enumerati de tine aveau vreo treaba cu stiinta si mai ales cu filosofia?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru SatanaInIzmene):

Hiperactiva pe naiba, raspund din an in paste...iar daca mergem pe ideea asta, atunci nimeni nu are vreo treaba cu stiinta si filosofeala pe aici...
Mda, sunt dezgustata! Nu imi voi mai pierde timpul!

| SatanaInIzmene a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Asta ziceam si eu.Categoria asta a fost facuta pentru fictiune si aberatie. Orice idee tembela capata statut de filosofie. Orice gogomanie e disecata in 18 parti pentru a fi ¨analizata¨ si mai ales criticata.Eu as zice sa ne dezgustam in grup si sa plecam toti pe alte virtualitati.

| MeScorpion explică (pentru SatanaInIzmene):

Eu sunt pentru, doar spune-mi unde. Nu e vorba de stiinta si filosofie strict, e vorba ca erau niste intrebari si raspunsuri interesante iar acum au disparut si le-au inlocuit micutii idioti cu tampenile lor.

| MeScorpion explică (pentru мιнαɛℓα36):

laughing
Mersi de lamuriri, esti dulce.

33 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Te salut,
Din pacate asta am observat si eu. Dar, nu fii trist, uite-ma aici (sunt o usera veche al acestui site), inca...

| MeScorpion explică (pentru JeSa):

Salutare!
Nu sunt trist, sunt nervos oarecum.
Te vad dar nu esti prea activa... oricum, mi-a fost dor de tine. :*
Auzi ca poate isi face SatanInIzmene un site doar cu "stiinta si filosofie" si/sau "fictiune si aberatie" si ne vedem acolo.

| JeSa a răspuns (pentru MeScorpion):

Te cred si, totodata, te si inteleg. Mnoh..., sincer, nu prea am la ce sa mai raspund - asa, din punct de vedere etic si/sau moral.
Stii ca uneori ma apuca si pe mine tot bâțul p-aici, de nici nu mai stiu la ce sa raspund, pentru ca nu gasesc ceva care sa-mi atraga/starneasca/capteze atentia/interesul?(pentru a ma motiva/stimula sa raspund!)
Inca sper la ceva bun, altfel, sincer o spun, imi vine sa parasesc acest site. Insa, pacat de unele persoane extraordinare/deosebite, care s-au putut face remarcate, prin ceea ce cunosteau/argumentau... care te faceau/motivau efectiv, sa poti da mai departe, si sa fii activ/participi - la diferitele dezbateri, pe anumite subiecte - interesante si/sau relevante.
Te pup si eu,
numai bine.

| harciog a răspuns:

Ironia sortii este ca nr userilor este limitat cu toate ca terte persoane se straduiesc sa demonstreze altceva cu un numar de n conturi.Aceleasi persoane,probabil platite sa faca asta,sint nevoite sa faca slalom printre categorii cu diferite conturi dar uita totusi ca este vorba despre experienta si cultura unui nr,limitat de persoane si asta da site-ului o singura directie; In fata calitatii se va impune "comercialul".E ca si cum hirciogul intra sub alte denumiri dar, totusi, majoritatea stiu ca nu-i decit imbecilul de harciog.Mi-e scirba.

| Leocerba a răspuns (pentru harciog):

Chiar daca nu schimba situatia,sa stii ca, uneori, si eu cred ceea ce spui tu aici : "Ironia sortii este ca nr userilor este limitat cu toate ca terte persoane se straduiesc sa demonstreze altceva cu un numar de n conturi.Aceleasi persoane sint nevoite sa faca slalom printre categorii cu diferite conturi dar uita totusi ca este vorba despre experienta si cultura unui nr.limitat de persoane si asta da site-ului o singura directie; In fata calitatii se va impune comercialul."
Da.

| harciog a răspuns:

Mihaela 32, ai uitat sa specifici citi dintre aia amintiti de tine esti tu.Mai mult de 75% iar restul conturilor au ramas in "urma". Chiar nu ti se face scirba? Pai nu ti se face pentru ca banii au miros mentolat.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru harciog):

Harciog aberezi...dar rau de tot!
Dar daca vrei sa dormi linistit la noapte, toti cei amintiti de mine, sunt eu laughing

| harciog a răspuns:

Hai sictir'pentru ca noaptea am program. Abtine-te te rog.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru harciog):

Iar ai baut fara sifon?

| harciog a răspuns:

Daaaa si ma mai cheama si padurea dulceata minca-mi-ai dropsul.Mii de scuze, am uitat ca se suge.Chiar ca plec.O noapte reusita si tie si tuturor d'aci.

| harciog a răspuns:

Ghimpe-ncoada si ce mai? sint singurul?

| MeScorpion explică (pentru harciog):

Iti dau dreptate in mare parte. dar ziceam si eu.

| harciog a răspuns:

Fratioare,cita subtilitate...

E de la mama... nu am putut sa o refuz.

| harciog a răspuns:

Inteleg dulceata, n-am nimic impotriva, o zi buna.

Un weekend placut iti doresc.

| harciog a răspuns:

La munca ca de obicei dulceata.Multumirile sincere ale unui paranoic

| MeScorpion explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=9zunu8EztnE Uitasem dedicatia. Sa va ia Arhanghelii de copilasi frustrati.

| MeScorpion explică:

Harciog esti plauzibil dar totusi putin paranoic.

| Necrophagist a răspuns:

Si pe vremuri era la fel

| Dmesss a răspuns:

Eu eram la baie.

| MeScorpion explică (pentru Dmesss):

Dupa usa, calare pe un popa? thinking

| Anonymus314 a răspuns:

Ai in coltul din dreapta sus butonul: "contact", FOLOSESTE -L!

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Ce categorie?

| klau95 a răspuns:

Poi tocmai tu ai pus o intreare laughing ''unde sunt vechi useri?''
Orce problema legata de categoria respectiva(fara glume proaste si misto) e bine venita.

| MeScorpion explică (pentru klau95):

Idiot cu majuscule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr_o tara de rahat si uni is de rahat / daca nu isi convine nu citi intrebarile altora

| Toshima a răspuns:

Dar nu vad care ar fi problema ta.Lasa-ne sa fim idiotzi daca tot suntem si gata.Ms pentru intelegere.Ciao...