| MeScorpion a întrebat:

Ce s-a intamplat cu aceasta categorie? E plin de idioti si intrebari tampite. Unde sunt vechii useri? Va spun eu ca e posibil sa se fii saturat de atat prostie si intrebari puerile, eu m-am saturat, intru pe siteul asta doar pentru. categoria asta si acum s-a transoformat intr-o gluma proasta(macar inainte era una digerabila). As dori sa atrag atentia unui admin care sa se ocupe de redirectionarea sau stergerea acestora ca de, e in interesul vostru. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pai sa vedem...
-Vizitiul s-a transformat in StanAlRaiului si mai apare din gand in gand,
-Hombre, inca nu a terminat de facut ( si baut) vinul...
-Fanaticdupatine da la peste, sper sa fi prins ceva...
-Dmesss si-a pus poza cu un bebe mic, poate apare cu o poezie noua,
-Larix s-a transformat in Bartholomew si ii alearga pe atei pe la religie,
-NoChanceForUs lucreaza la un comic nou,
-ErotiqueConseils raspunde mai mult pe la sanatate si muzica,
-Kongeriket nu a mai raspuns de mult timp pe aici, probabil plictisit de atat prostie...
-Kronstadt a disparut complet, nu mai apare la utilizatori,
-Mai era un PoneiTroian, care intra o data la 3 luni cand se duce la servici laughing
-Ema a disparut de aici odata cu infiintarea categoriei religie si tine predici pe acolo chemand-o pe fiica-sa in ajutor, se contrazice cu cine apuca, in stilul caracteristic si in mod special cu BRO, Justitiarul si mai nou, unul Caractere big grin
-Lorrra e pe pozitie, la fel si ardnaxur1961, chelstone...
- Cine mai era?
Ce frumos e pe TPU!
Dar, daca vrei, poti discuta linistit cu elasexygagica...

33 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

La munca ca de obicei dulceata.Multumirile sincere ale unui paranoic

| JeSa a răspuns (pentru MeScorpion):

Te cred si, totodata, te si inteleg. Mnoh..., sincer, nu prea am la ce sa mai raspund - asa, din punct de vedere etic si/sau moral.
Stii ca uneori ma apuca si pe mine tot bâțul p-aici, de nici nu mai stiu la ce sa raspund, pentru ca nu gasesc ceva care sa-mi atraga/starneasca/capteze atentia/interesul?(pentru a ma motiva/stimula sa raspund!)
Inca sper la ceva bun, altfel, sincer o spun, imi vine sa parasesc acest site. Insa, pacat de unele persoane extraordinare/deosebite, care s-au putut face remarcate, prin ceea ce cunosteau/argumentau... care te faceau/motivau efectiv, sa poti da mai departe, si sa fii activ/participi - la diferitele dezbateri, pe anumite subiecte - interesante si/sau relevante.
Te pup si eu,
numai bine.

| Leocerba a răspuns (pentru harciog):

Chiar daca nu schimba situatia,sa stii ca, uneori, si eu cred ceea ce spui tu aici : "Ironia sortii este ca nr userilor este limitat cu toate ca terte persoane se straduiesc sa demonstreze altceva cu un numar de n conturi.Aceleasi persoane sint nevoite sa faca slalom printre categorii cu diferite conturi dar uita totusi ca este vorba despre experienta si cultura unui nr.limitat de persoane si asta da site-ului o singura directie; In fata calitatii se va impune comercialul."
Da.