Unde nu mai profeseaza? Daca te referi la TPU, si mie mi s-a parut ca este intr-o metamorfoza, apare mai rar si fara VLAGA in care-l cunosteam. Poate ca trece printru-un hiatus de revizuire a parerilor sau este dezamagit de personajele intalnite.Eu stiu ca este o capacitate, incontestabila, ii simt si eu lipsa, ca vigoare, si inteligenta! Chiar daca am pareri diferite, uneori!
Dar eu mai simt lipsa si altei personalitati din TPU, pe nume Greece 12, care a disparut chiar brusc si apare doar meteoric.
Chiar si VelaJohnny mi se pare devenit intolerant si lipsit de vlaga.Sa fie un virus?
Faina descriere, culminant finalul
Referitor la asta, ca si useri care imi "lipsesc" din cauza inactivitatii sunt: Gizaz, Gaia, sublime89 care chiar aduceau un plus categoriilor "religie/ stiinta si filosofie". Erau suficient de inteligent incat sa faca diferenta, aveau capacitatea sa dea raspunsuri coerente care te lamureau si care nu te adanceau in ceata chiar daca uneori, un user ca Inferno folosea sintagme sau expresii mai pompoase care cereau un anumit nivel intelectual altfel te trimitea pe google sau direct in DEX. Se vedea clar ca stapanea foarte bine anumite arii/domenii stiintifice si se putea folosi cu usurinta de ele.
Nu mai vorbi de Inferno 'la trecut'. Uita-te la Stiinta si Filozofie!
Incearca sa dea o definitie (desigur din DEX -ca sa aiba autoritate) a 'prostiei' iar pe mine ma da drept 'exemplu elocvent'.O sa te distreze si mai mult!
Haide bai ca eu inca "ie" activ... cat de cat. Dar vorba filozofului, "n-ai cu cine". Mai nou la religie (categoria principala ca-i al naibii de amuzanta) apar doar postari care fac propaganda ieftina si martori care cand ii pui in dificultate, fug ca vampirii de usturoi.
Plus ca la religie dai de aceleasi persoane motiv pentru care nu poti aduce nimic nou in discutie cand ei nu au reusit sa raspunda la subiectele vechi.
Stii cum e, nimeni nu poate sta pe site-ul asta la nesfarsit, sau sa fie la fel de activ mereu. Si de la un moment dat te saturi si sa tot citesti atatea prostii zilnic. Cel putin asa am patit eu. La categoria "religie" se tot repeta aceleasi intrebari stupide de ani de zile, si nu vad sa se produca o schimbare prea repede. Cam la fiecare ateu/agnostic care mai apare pe acolo, apar vreo 10 indoctrinati religios in cele mai grave forme. Si nu vad unde duce toata dezbaterea asta. Fiecare tabara a spus cam tot ce avea de spus. Cine a avut urechi sa auda, a auzit, cine nu, treaba lui. Vedem cu totii cat de grava e situatia educatiei in Romania, si nu e deloc de mirare ca avem atat de multi indoctrinati si inamici ai ratiunii si ai stiintei. Mai e mult pana departe.
Trebuie sa subliniez faptul' ca desi nu-l cunosc bine, ii respect intentiile. Stiu ca avea o perioada in care activa foarte mult la categoria ''Religie'' cu multe intrebari de logica care-i bagau in ceata pe credinciosi. Interesanta personalitate dar efortul este sisific.