Prietene, nimeni nu a murit de la iarba. documentati-va dracu inainte sa comentati. ai avea o viata lunga si fericita
Văd că unii visează pe aici că o să tragă Marijuana pe nas în loc să o fumeze, interesant, ce pot să zic, aș vrea să văd pe cineva trăgând marijuana pe nas, chiar aș vrea.
În rest nu știu ce s-ar întâmpla, probabil ar fi mai multă veselie în școli/licee, mai multă decât trebuie, dar fie
Ar veni lumea din toate cele patru zari,ca sa se sparga cu prafuri prin Rromanika,exact cum a zis si nenorocitul din nascare,mai sus.Dar,la fel ca acum,cei ce vor suficient de retardati dpdv al sistemului imunitar,sau vor baga ca retardatii in ei campuri intregi de Mary-Jane,vor face o mica vizita la UPU,pentru ca vezi dom'le, tineretul nostru este vulnerabil si este prada tentatiilor ce fac din dragii nostri sfinti vasnici a.k.a tineret mandria tarii, niste toxicomani de prim rang.Pe dracu! Astia care baga prea multe linii isi merita soarta.Bagi...dar suficient cat sa te calmezi, si cat sa nu incepi sa vorbesti cu cosul de gunoi.Si,nu in ultimul rand, Romania ar ajunge paradisul toxicomanilor astfel.Parca si vad sutele de camioane venite din Olanda, cu marfa premium, spre placerea insatiabile ale consumatorilor.
Pai prima data Romania ar deveni o tara a zombiilor apoi se va transforma intr.un frumushel cimitir! )
Pai cred ca in primul rand ma apuc de fumat marijuana sa am la mine cu ce sa mituiesc gaborii si tanta si pai nu vreau sa ma gandesc la altceva mie rau numa daca incerc sa fac asta
Ce sa se intample...in loc sa se cerseasca bani s-ar cersi marijuana,toti ar avea nevoie de operatii la nas[de la atat inhalat],Romania va fi o tara bogata[datorita turistilor care vin sa traga pe nas Legal] si cand auzi intr-un microbuz din Sudan,, Romania'' toti se intorc si spun,, AAA ROMANIA! SUPER ACOLO FRATE! SAPTAMANA VIITOARE MA MUT ACOLO!
Bai madarfacare, inainte sa scrii ceva, du-te si documenteaza-te, doar un sfat Marijuana nu are nicio treaba cu trasu pe nas.
Nimic....ar fii la fel doar ca ar fi mai multi turisti si ce dreak vb ma ca nu ai cum sa mori de la ea... dauneaza mai putin ca tutunul
O dunatura de idioti! In primul rand, ca sa mori de la marijuana trebuie sa fumezi 680 Kg in 15 min! inainte sa va dati voi desteptilor cu pararea aruncati un ochi aici http://www.legalizati-marijuana.com/. Este un documentar si acolo veti vedea ce inseamna marijuana in medicina.
Inainte de a da raspuns unei astfel de intrebari ar trebui sa studiati fenomenul http://sensimilliansunite.tk,acum sa va dau eu un raspuns:Daca s-ar legaliza Marijuana(planta de canabis naturala care nu are nici o legatura cu "drogurile legale" si nu se trage pe nas)in primul rand ar inflori industria Romaniei deoarece din aceaasta planta se pot face mii de produse printre care mase plastice,hartie,tesaturi,ulei,semintele ar putea fi folosite pentru hrana.Din punct de vedere medical daca am avea cercetatori interesati am putea face studii despre efectul marijuanei asupra cancerului,tumorilor,glaucomului,alzheimer, dureri cronice, dependenta, sa nu mai spunem de beneficiile folosirii pe plan recreational.Informeaza-te! Educa-te! http://sensimilliansunite.tk
LisaJulie întreabă: