@tHeBe5t
mda,,,foarte original.
esti puincurist, si nici nu suporti sa ti se spuna in fata asta.
Ma.nu eu ti-am cerut pararea ci cel carer ti-a pus intrebarea...u de ce ---- mea te bagi in seama? te-am intrebat eu cat e ceasul?
Dap true... e cam paradox asta. Dar cred ca ii crestea deoarece in momentul in care a zis afirmatia nasul nu ii crestea, prin urmare era o minciuna.
S-ar fi creat o bresa intre dimensiuni?
tare intrebarea ) cred ca daca ar auzi zana lui pinnochio s-ar sinucide ) meriti vot la intrebare :pe dar imi dai si mie o fundita te rog?
Esti pupincurist.
@Mtz_1845 e un paradox.
si intrebare a mai fost pusa de „n" ori
Nu e paradox. Daca pinoncho crede ca nasul ii va creste,nu poti considera asta o minciuna si deci nasul nu-i va creste. Daca pinochio stie ca nasul nu-i va creste, atunci da, este o minciuna.
Ba da,e un paradox.
daca nu i-ar creste nasul,ar deveni o minciuna,si i-ar creste nasul,dar atunci devine un adevar,ca i-a crescut, si iar se face mic, si tot asa.
are si @alzheimer dreptate.
Degeaba devine o minciuna dupa, ca el a terminat propozitia si dupa putin timp a vazut ca nu i-a crescut nasul.N-are cum sa-i creasca cu intarziere ca un "adevar" s-a dovedit a fi o minciuna.
Mda.posibil
Ucigasul de prostie. nu ai zis bine. Daca spunea acum o sa iicreasca nasul, si era o minciuna, ii crestea nasul. dar daca spune ca ii creste nasul in acelasi timp nu prea are sens sa ii creasca, fiindca nasul ii crestea doar mintind. :d.
In fine.
" Acum... " Acum insemna in acel moment, decu cresterea nasului avea loc dupa ce termina propozitia.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: