90 la suta din populatie s-ar tavali pe jos in spasme, ar intra in coma si ar da ortul popii, uraaa
Inainte de a pune intrebarea trebuia sa definesti prostia. O poti defini? Dupa ce standard si de cine ar fi stabilita prostia? Daca nu o poti defini nu te astepta la un raspuns...
Pei prostia doare, dar pentru cei din jurul prostului> Iar in alta ordine sistemul sanitar ar intra intr-un colaps mai mare, daca pui la socoteala si pe cei din sistem.
S-ar crea carnagii mai ceva ca-n. brrrr.Bine bine, unii ar supravietui, altii nu...
Spitalele ar fi pline, cimitirele la fel, farmaciile s-ar imbogati brusc... distractie maxima .
,,Ce s-ar intampla daca prostia ar durea?'' Ar trebui sa te initiezi in tehnica de a scrie cu picioarele. Cu mainile te-ai tine de burta, si nu ai putea scrie intrebari naive pe TPU.
Daca intr-o singura zi ai dat peste 20 de stupizi atunci nu am dubii cine e stupida si naiva. E de verificat si de ce nu, de raportat.
Acum cand multe spitale din tara noastra minunata au fost desfiintate, ar trebui sa stim sa ne tratam de asa ceva
Putem dovedi acest lucru? Totusi sa incercam
Nici unul dintre noi, oamenii de pe Terra, nu am fi sanatosi.
Stii dupa parerea mea toti avem prostie in noi. Pentru ca sa fii prost nu inseamna numai sa nu stii cat fac 2+2, etc., prostia se manifesta in mai multe moduri.
Esti prost atunci cand ai prea multa incredere in oameni, cand iubesti pe cineva mai mult decat trebuie, si tot asa.
Recunoaste, daca ar fi sa luam fiecare lucru stupid ca fiind o prostie, nu ai fi si tu proasta? Nu exista oameni perfecti si niciunul nu se apropie de perfectiune .
Si da, ar fi spitalele pline, dar fara niciun folos, prostia nu se poate trata in niciun fel