Intrebarea asta mi-am pus-o si eu demult.Sunt multe mistere pe Planeta noastra.Pentru un moment trebuie sa ne confruntam cu problemele de zi cu zi.Nu avem timp si nici suflet sa combatem astfel de subiecte.
Pff... e absurd sa crezi tampeniile astea. u nu ai auzit de Dumnezeu ? e cert ca avem un creator si nu suntem asa facuti din apa si apa cine o mai fi facut-o. Deci nu, avem un creator, ce e scris in Biblie ala e adevar. Pt ca daca stai asa si te gandesti cat de perfect suntem facuti noi cu toate organele si functiile corpului, si soarele, Cum de avem Soarele care lumineaza cand avem nevoie de lumina mare si cum de avem luna si stele cand avem nevoie de lumina mica pentru ca atunci practic avem nevoie de somn.
In concluzie, Lumea e prea perfecta ca sa te gandesti numai la niste fiinte extraterestre care au sarit pac pe pamant si peste noapte s-au transformat in oameni sau simplitati absurde. totusi si pe acestea cine le-ar mai fi creat?
@M3ntal
Nu strica sa mai schimbam pareri. E bine sa iti mai pui intrebari si sa cauti raspunsuri, chiar daca sunt greu de gasit.
@oAnna
Argumentul cu soarele e penibil. Mai sunt sute de miliarde de sori in Universul asta. Ce va invata la scoala ca soarele nu are plural e o prostie, SOARELE NOSTRU NU E UNIC. Vad ca nu ganditi raportat la Univers ci raportat la Pamant.
In concluzie Universul e prea vast sa te gandesti ca omul este THE ONE. Cica extraterestrii s-au transformat in oameni , du-te si cauta definitia cuvantului extraterestru.
Intuim ca exista fiinte extraterestre insa nu avem nicio dovada. Viata insa, a inceput sa apara indicii serioase, spre exemplu pe planeta vecina Marte cercetarile recente spune ca ar exista metan, daca intradradevar exista metan atunci este posibil ca sa existe microorganizme care il produce.
Crinule, tu erai "ateu" la 14 ani. Eu am redevenit ateu la 22 de ani (fiind nascut ateu). Si iti spun cu mana pe inima, si cred ca vorbesc si pentru altii...noi crestini nu vom mai fi niciodata. Odata ce coroborezi datele mincinoase din Biblie (care vrei nu vrei stau la baza religiei tale) cu descoperirile stiintifice din ultimele secole, nu mai ai cum sa mai crezi in zeul crestin...
Thunder 91 sper sa imi citesti raspunsul pentru ca intuiesc ca ai dat peste aceleasi informatii ca si mine.In fine crinu asta este cam tampitel.De fapt toti crestinii sunt un pic cam tampitei.Nu este vina lor ci a celor ce au tradus biblia.In fine, Dumnezeu din biblia originala avea un nume.Si multi demoni care sunt in biblia europeana erau la origine zei si zeite.Trebuie sa le multumim din suflet crestinilor ca au pervertit textele antice ale bibliei si s-au folosit de ele ca sa controleze masele de oameni prin crearea unui singur zeu.
In fine, eu fiind ateu de multa vreme, am cautat justificari asupra existentei bibliei si informatiilor din ea, desi multe informatii erau gresite.Recent am descoperit magia neagra si religia Wicca, care mi-a deschis calea spreonoua perspectiva asupra vietii.Deoarece sunt introduse idei noi, precum existenta unor reptilieni care ne-au creeat.Reptilieni sunt prezenti si in biblia originala, ca fiind zei ce necesitau sacrifiii de sange(vechiul testament). Acest zeu Yahweh, din biblie este echivalentul lui Allah. Yahweh era un reptilian, o rasa extraterestra care nea creeat pe post de sclavi.In schimb alte rase extraterestre avansate din punct de vedere psihologic si psihic, au venit in urma reptilienilor pentru a ne ajuta sa evoluam, deoarece facem parte dintr-un bloc de fiinte care au toate infatisare umana si care sunt dezvoltate din pct. de vedere emotional.Acum, magia alba si neagra reprezinta puterea influentei noatre asupra universului, si ritualurile prin care o putem folosi cu eficenta. Oricum stiu ca pare total ciudat, deoarece si eu am crezut asa acum cateva saptamani.Insa nu sunt bolnav la cap si chiar sunt un pic reticient impotriva religiilor.Insa este ceva adevarat la mijloc si asta sper sa descopar.
Buna,
Imi pun intrebarea asta de multe ori. Unii spun ca este o prostie, insa eu chiar cred in teoria asta.
Ft amuzant thunder.
All nu mai credeti atat in biblie.Biblia a fost facuta ca sa ne conduca, ca sa ne educe in modu lor de gandire.Nu va zic sa deveniti pradatori. Dar nu va lasati vanati
Extraterestri dc nu vreau sa vb despre ei.Pentru ca noi avem o istorie mult mai mare pe Pamantul asta despre extrt.Aici s-au intamplat multe nu ma intereseaza momentan ce e in galaxie.
Poate nu credeti dar vrajitoria a fost adevarata.Cand oamenii isi foloseau mai mult de 10% din puterea creierului in de Hristos. Existau tot felul de secrete, porti si tot asa.Suna super s. f dar este adevarat. Cel putin eu asta cred.Nu mai vorbim despre vorbitu prin telepatie prin priviri.
De unde stiu savantii nostri ca noi acum 10 mii de ani eram niste porci. daca am fost mai inteligenti decat suntem in prezent si au plecat de pe Terra.Nu se stie este un mister.La fel ca biblia
Si daca ai afla tu asta (si noi toti) tot nu s-ar schimba fundamental religiile mari, pentru ca oamenii nu accepta asa usor schimbarea, fie si ea adevarata. M-am lovit si eu de destui din astia speriati...
Deci tu te gandesti la ceva ce nu ai dovezi si vrei sa crezi lucruri care nu le-ai vazut niciodata dar nu inteleg de ce si nu la ceea ce vezi zi cu zi. Tu zici ca sunt mai multi sori cand de fapt tu ai vazut doar unul daca ar mai exista alti sori de ce nu s-a aflat inca? sau sa se spuna ceva despre asta avand si dovezi, zici ca exista extraterestri dar niciodata nu te-ai intalnit cu unul si nu sunt nici macar dovezi credibile, decat tampeniile cu farfuriile zburatoare. Ehh in fine omul mereu a dorit sa descopere cat mai mult si nu s-a multumit cu ce are sub nas... Inteleg ca nu crezi in D-zeu, deci esti ateu, ce parere ai despere moartea clinica, cand oamenii spun ca au vazut raiul si iadul si nu poti sa spui ca nu exista moarte clinica pentru ca prea multi au povestit despre ea si o ruda de-a mea a fost in m. c... Astea nu sunt povesti de copii, ar trebui sa iti inspire putina credinta dar omul pana nu vede nu crede. http://www.youtube.com/watch?v=Trl0QY2gZmE
Totul e de la creier mah. Tu nu ai vazut ca fiecare are povestea lui? este de cum halucineaza omu in momentele alea.
@oAnna
"Deci tu te gandesti la ceva ce nu ai dovezi si vrei sa crezi lucruri care nu le-ai vazut niciodata dar nu inteleg de ce si nu la ceea ce vezi zi cu zi"
Ce vad zi cu zi? Ce se intampla zi cu zi? Cati oameni se nasc in saracie zi cu zi? Cati copii se nasc bolnavi zi cu zi? Taci acolo ca vorbesti degeaba.
Tu te-ai uitat vreodata noaptea pe cer? Sau stai cu ochii doar in biblie? Stelele de pe cer sunt sori aflati la mii de ani lumina de noi. Cica nu am dovezi, pai iti numar seara pe cer vreo cateva stele si iti dau dovezi. De extraterestri se specifica destul prin mitologiile antice, ar fi si pentru ei destule dovezi daca te-ai mai informa un pic. Pai si bine ca omul vrea sa descopere cat mai mult, unii vor sa afle si ce se intampla in realitate, dar e greu de aflat. Lasa-ma cu moartea clinica, ce-i cu ea? Asta iti este dovada?
Pff...tot ce zic intelegi pe dos ''Tu te-ai uitat vreodata noaptea pe cer? Sau stai cu ochii doar in biblie? Stelele de pe cer sunt sori aflati la mii de ani lumina de noi. Cica nu am dovezi, pai iti numar seara pe cer vreo cateva stele si iti dau dovezi'' nu m-am referit la stele ci la SOARE, de care avem nevoie in fiecare zi. Eu voiam sa zic ca totul e prea perfect, Nu crezi ca cineva s-o fi gandit acolo ca avem nevoie de soare si ca nu a aparut asa deodata pe cer? vreau sa zic ca ---exista un Creator---. asta vreau sa zic. '''Ce vad zi cu zi? Ce se intampla zi cu zi? Cati oameni se nasc in saracie zi cu zi? Cati copii se nasc bolnavi zi cu zi?'''' NU ma refeream la asta! ma refeream ce vezi zi cu zi in legatura cu subiectu pe care l-ai deschis, de zi cu zi vezi un Soare vezi un cer si nu m-ai multi Sori, de zi cu zi nu vezi extraterestri si lucruri complicate care le zici tu... Si nu, nu stau cu ochii in Biblie ci vad realitatea, ASTA vreau sa insinuiez, si ca sa reiau, tot ce bat campii eu pe aici este ca Eu cred ca exista un creator si ca nu s-au format toate din Bing Bang sau oamenii din maimuta sau cine mai stie din ce. ' Si daca vrei sa tac cum ai spus nu mai inteleg de ce ai inceput subiectul? fiecare cu parerea lui
Prima oara zici ca este doar un soare si nu am dovezi ca mai sunt si altii. Iti spun ca mai sunt si altii, apoi o dai la intoarsa ca nu ziceai asta. Nu exclud ideea unui creator, adica ideea unei FORTE CREATOARE, acea forta o numesc UNIVERS. Universul nu e un zeu. Daca Universul a facut ca totul sa fie perfect pentru dezvoltarea vietii pe pamant, nu inseamna ca doar aici exista viata. Daca oamenii au evoluat din maimuta, care este problema? De ai fi asa suparata in privinta asta? Esti om acum. Poate te consideri jignita. Tu insinuezi ca exista un creator care a creat viata doar pe pamant si totul se invarte in jurul pamantului, ceea ce mi se pare total fals.
Oamenii sunt niste fiinte foarte slabe.Nu au puterea de intelegere.Nici macar nu traiesc destul de mult.Primul om care a plecat pe luna.Adevarata poveste cand s-a intors a venit entuziasmat sa explice la toti ce a vazut.Cu lacrimi in ochi omul a zis ca noi mergem cu biciletele in spatiu pe langa ce a vazut el.Nu a putut spune prea multe. a fost impuscat in cap de un om din multime.
Noi stim ce e acolo.Nu stim foarte bine dar nu vrem sa ne bagam prea mult
Nu s-ar intampla niciun eveniment major. Faptul e consumat. Te contrazic totusi la faza cu,, Daca am confundat acele fiinte cu niste zei?". Nu suntem prima generatie care a trait pe acest pamant. Probabil ai auzit de civilizatia maya, civilizatia atlanta (mult inainte de maya), care chiar au existat. Zeii pe care generatia noastra ii venera candva sunt doar reminescente ale generatiei trecute. Odata cu disparitia brusca a civilizatiilor soldate cu pierderi majore de vieti omenesti, aproape rase de pe fata pamantului (ex: Atlantida), supravietuitorii au transmis prin viu grai unele personalitati ale vietii lor (regi, conducatori etc) care odata cu trecerea timpului au capatat o alura divina. E ca si cum ai spune o poveste vreme de cateva mii de ani. E logic, ca aceea poveste sa fie modificata de-a lungul timpului ducand la aparitia (ca tot suntem in tema) a unor asa-zisi,, zei". Ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici.
Eu sunt total de acord cu oANNA, pentru ca atat mediul inconjurator cat si tot felul de animale si pasari care locuiesc pe aceasta planeta tin sa cred ca au fost create de insusi DUMNEZEU. si asta poti sa-ti dai seama si fara sa citesti biblia, pentru ca totul este prea perfect ca sa fie creat de niste fiinte extraterestre. totul este sa privesti mai atent in jurul tau
clauss întreabă: