ăsta e cel mai potrivit profil pentru cei care vor medicina. dar trebuie sa ai si cap. biologia si chimia nu sunt chiar asa usoare
Eu sunt pe profil de stinte ale naturi si fac asa
-romana 4 ore
-informatica 2 ore
-engleza 2 ore
-franceza 2 ore
-istorie 1 ora
-logica cls 9 psihologie cls 10 economie cls 11 si filozofie cls 12
-matematica 4 ore
-fizica 2 ore
-chimie 2 ore+ 1 ora optional pe care il alege scoala pentru fiecare profil
-geografie 1 ora +1 optional
-biologie 2 ore
-sport 2 ore cls 9 clasa 10 si a 11 am facut decat 1 ora
-religie desen si muzica cate 1 ora dar pe parcurs se vor reunta la muzica si desen in favoarea optionalelor
sper ca ti'am fost de folos :*
Se face biologie multa, mate, chimie organica...
destul de greu, dar daca stii mate e ok
Termenul de stiintele naturii a aparut dezbatut in amanunt de Descartes, filosof si matematician francez. El desemna, prin stiintele naturii, toate stiintele veritabile (si numai cele veritabile) care descriau natura, acestea fiind: matematica (in special geometria), fizica, chimia si biologia (ca parte integranta a medicinii). Deci, ca sa iti raspund si la intrebare, la profilul stiintele naturii, "atentia cade" pe materiile: matematica, fizica, chimie, biologie.
Pai eu am trecut acum a 10-a la acest profil si fac in special matematica, fizica, biologie, chimie, romana si TIC. Facem si engleza si franceza plus logica [materie noua], istorie, geografie, informatica... si dam teze la romana, mate si la alegere 2 dintre : biologie, chimie, fizica.este un profil destul de greu dar nu imposibil. fundita :X
Chimie, Fizica, Biologie (la bac iti alegi 2 din astea) poti sa iti alegi din chimie organica, anorganica, biologie a 9 a, a 10 a sau a 11 a a 12 a! Fizica (nu stiu, nu mi-a placut niciodata)! Mai dai bac din romana si matematica! O limba straina si competente digitale Succes
Cam de toate. dar pentru bac trebuie sa te pregatesti pentru romana, biologie obligatoriu si chimie, fizica si mate m2 la alegere:*
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: