Sufletu se duce in rai sau iad. Depinde de judecata lu dumnezeu. Lasa cercetatorii evolutionisti care au comentat mai sus pentru ca ei nu stiu de frica dumnezeiasca
1. Depinde de cate pacate ai saravsit pe pamant, cat ai trait
2. te reincarnezi doar daca nu ai pacate, ca cei ce merg in iad, nu mai au sanse sa se intaorca de acolo
3. daca ai murit, oricum nu mai conteaza ca esti constient sau nu
4. nimic
5. cand voi muri, promit sa ma intorc si sa-ti explic ce se intampla cu noi, dupa moarte. Pana atunci, incearca sa fii un copil bun si cuminte, sa asculti de parinti si sa nu faci nimic rau, ca sa nu ai pacate, ca cine stie... poate ajungi in rai si ai o alta sansa sa te intorci reincarnat pe pamant, sub o alta forma.
Ce se intampla cu noi dupa ce murim?
La întrebareq pusă greșit, nu ai cum să dai răspuns.
Întrebarea presupune.
Murim. După ce am murit, cu noi, cei morți se întâmplă ceva.
Această afirmație refuză să înțeleagă că viața se termină. Există ceva care continuă. Deci s-a terminat, ai murit. Dar de fapt nu s-a terminat. La această absurditate nu ai cum să răspunzi.
1)intram in rai sau intrăm in iad. Ai murit, nu mai are cine să intre undeva. Iar raiul și iadul sunt spații de poveste, în ele poți intra dacă ești cineva din poveste.
2. Ne reîncarnăm? Ce să se reîncarneze? Este ceva fără carne, care iese din carne când moare omul și apoi intră în altă carne?
Dar când intră, ce se întâmplă cu ceea ce era în acea carne? Absurditate.
3)murim si atat si nu mai suntrm constienti ca existam.
Asta ar presupune că existăm în continuare, și doar conștiința existenței am pierdut-o prin moarte. Din nou, am murit, dar de fapt nu am murit. Din nou, absurditate.
Cele mai mișto fiori cand ne gandim la asta. Dacă e o glumă de la doamne doamne atunci chiar a mers
Nu te lua dupa astia care spun ca stiu, e doar impresia lor dupa ce au citit intr-o carte sau intr-un articol.
NIMENI NU STIE! E cel mai bine pastrat secret.
Nu știe nimeni pentru că nu este nimic de știut.
Nimeni nu stie ce se intampla pentru ca dupa cum stii, sau nu, nimeni nu s-a intors din morti ca sa ne povesteasca. Fiecare isi alege o poveste in care sa creada.
Salut iti voi spune cum cred eu ca stau lucrurile. Eu cred in Creator, creatorul a facut si creatori vulnerabili adica noi oameni. Parinti tai sunt creatorii tai, tu la rândul tău vei fi un creator. Toti avem o misiune fara sa stim, iar la final vor primi probabil alta misiune adica alta viata si tot asa vom avea mai multe misiuni(vieti). Creatorul este bun nici de cum il descrie biblia daca faci ceva el te vede si te va pedepsi, TOTAL GRESIT este vorba de legea atracției si a universului. Totul e un ciclu, totul se intampla cu un scop legea cauza efect nu există fum fara foc. Sper ca te am facut da înțelegi este strict gândirea mea vizavi de această problemă.
Nimeni nu stie ce se intampla dupa moarte insa eu cred ca este varianta 3, ceea in care reincarnezi. Mie unul mii se pare cea mai reala.
"Nimeni nu stie ce se intampla dupa moarte insa eu cred ca este varianta 3, ceea in care reincarnezi. Mie unul mii se pare cea mai reala."
Cam multe greşeli într-un comentariu atât de scurt.
Ai scris varianta 3 în loc de varianta 2. Ai scris ceea în loc de aceea. Ai scris mii se pare în loc de mi se pare. Ai scris cea mai reală în loc de cea mai imaginară (că reală n-are cum să fie; e doar o presupunere a ta).
Ce-ar fi să dai ceva mai multă atenţie la ceea ce scrii?
AvalohAlyn întreabă: