Salut, frecvența schuman a planetei s-a schimbat deoarece frecvența pământului s-a schimbat.
Pământul deja începe să devină un loc din ce în ce mai minunat.
Ar trebui să fim foarte recunoscători că suntem în viață în acest secol.
Acum, în acest moment, mii de oameni din toate colțurile lumii se trezesc, au o trezire spirituală, realizează cât de minunat este pământul, cum ce-i care ne controlează din umbră ne-au programat încă de când suntem mici să tindem spre negativitate deoarece ei sunt vampiri energetici și se hrănesc cu această energie.
Gândește-te puțin, înainte pe timpuri când exista sclavia erai obligat să muncești ca să poți să ai un loc unde dormi cu familia, să îți dea mâncare, să ai cu ce te îmbrăca. Exact același lucru se întâmplă și acum doar că în zilele noastre suntem foarte distrași de tehnologie, informații, jocuri video, mâncare nesănătoasă care ne dăunează sănătății fizice, psihice și spirituale. Ei au făcut aceste lucruri pentru a ne menține distrași.
Toate lucrurile pe care ei le-au creat au fost făcute pentru a ne deconecta de natură și de a nu cunoaște adevărul.
Adevărul este că noi suntem ființe spirituale, suntem un suflet care experimentează această experiență, acest corp.
Plătim ca să trăim pe un pănânt care ne-am născut, iar toate băuturile alcoolice, țigările, drogurile, crimele, oameni care mor de foame, etc etc. Crezi că ei nu au fi putut să pună stop la toate aceste lucruri dacă chiar ar fi vrut?
Oamenii se trezesc la realitate iar pământul este de partea noastră, s-au descoperit manuscrise de pe timpurile antice, scrie chiar și în biblie. Se întâmplă marea trezire spirituală.
Sunt foarte multe lucruri de discutat, îmi ia foarte mult să scriu toate cunoștiințele mele.
Dacă cumva ești interesat să afli mai multe, îmi poți lăsa un mesaj
Buna.Ultimele recomandari sunt uzuale, le auzim de la medici, chiar si la TV.Doar ca eu stiam ca trebuie sa ne ferim de soare intre orele 11-17.Considerand ca altceva nu avem ce face, mi se pare ca mesajul e maidegraba un apel la frica si nu mi se pare ok. Eu nu am experimentat simptomele acelea sau starile de rau.
anonim_4396 întreabă: