| Cafandru a întrebat:

Ce se întâmplă dacă bag în priză un cui sau ceva ascuțit?

12 răspunsuri:
| Behea a răspuns:

Te curentezi.

| ReddY25 a răspuns:

Vei fi electrocutat, deci stai potolit

| Mihăiță234 a răspuns:

Te prajesti mai tare

| sierra1 a răspuns:

Nimic (bun) deși și un pai din plastic e relativ ascuțit

| darrio2007 a răspuns:

Nimic dacă nimerești nulul.

| Shakespeare25 a răspuns:

Consumi curent degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| alesarumarianiftode56 a răspuns:

Uă prostule uă! Vrei să mori?

| mastadont a răspuns:

întrebarea asta îmi aduce aminte de când eram copil mic și prost și am vrut să încarc o baterie conectând-o la două fire, pe care, bineînțeles, le-am introdus apoi direct în priză. Nici în ziua de astăzi nu știu cum am scăpat, însă instalația de curent a casei a trebuit schimbată complet. Nici bateria nu s-a încărcat, însă nu pot zice că n-am încercat.
Sfatul meu e să nu încerci așa ceva, e foarte periculos iar șansele să scapi nevătămat după așa ceva sunt extrem de mici.

| Abet a răspuns:

Mori.

| nukeyly a răspuns:

Daca e metalic o sa conduca curentul din priza in tine, apoi ai variante:
1. Depinde ce curent doarme in priza daca e o lesinata pe 12v nu patesti nimic, daca pui limba simti ceva [incearca o baterie de 9v] si de la 9v x 25.5 = 230v ai toata aparatura din casa.

2. Daca e pe 230v ai sanse de 50/50% sa nimeresti FAZA jucausa, iar daca circuitul se inchide din mana prin talpa papucului si nu te poti dezlipi in timp util te cam duci la Sf Petru, teoretic. Daca ai tablou "la zi" decupleaza, teoretic.

3. Daca e o priza de 400v BIO trifazica 3 FAZE + 1 nul + 1 pamant [poate un strung mare ce-l ai in camera? et4/4] este ca la 230v dar mult mai rapid cu damage net superior si artificiii de Oscar si daca scapi? o sa ti minte! pana la 99 de ani momentul; iar daca ajungi la Sf Petru o sa fi refuzat, motiv: prea crocant!

| Joc56 a răspuns:

Suferi de o problemă psihică? Ai halucinații, doamne ferește? De ce nu știi să anticipezi pericolul? De asta? La Casa de Nebuni cu tine.
Câți ani ai? Ai 2 ani? Dacă ai 2 ani nu ai voie pe TPU. Auzi mă nu știi omule să anticipezi pericolul.