anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla in Romania in momentul de fata?

La ce se refera oamenii cand zic ca"X ne-a furat"
Si nu imi dau seama daca e adevarat in legatura cu legistaltiile care vor sa fie schimbate.

Lamuriti-ma va rog si spuneti-mi si istorie multa sa pricep.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu stii ce inseamna a fura? Inseamna ca cineva care conduce tara si a insusist bani din diverse surse fara ca acestia sa ii revina.

Legile se schimba mereu, insa acum se schimba in devafoarea cetatenilor cel putin noul cod fiscal. In ce priveste legile justitie, guvernul si parlamentul vor sa le faca favorabile lor deoarece multi dintre ei au probleme cu legea

| GabiDumitrescu a răspuns:

1989 ti se spune ca a fost revolutie. Frectie, a fost LOVITURA DE STAT care s-a desfasurat sub masca unei revolte populare. De amploare? Prostii! Gindeste-te ca in orasele mari nu a fost nici 10% din populatie pe strazi. A picat regimul Ceausescu, a venit esalonul doi la inaintare. In frunte cu Iliescu, un bolsevic nenorocit care ar merita sa moara in pirnaiie. Pentru ca mineriade (poti afla destule despre mineriade pe net, nu stau sa iti detaliez eu aici ca nu are rost). Acum avem cel mai incompetent guvern din ultimii 100 de ani, cred. Incompetenti si rauvoitori. Ce e cu legislatia? Vor sa subjuge justitia, pe scurt.