Nu o sa patim nimic, soarele de foarte foarte foaaaarteee departe de noi. Cel mai rau poti sa ai niste dureri de cap si ameteli, atat, furtunile astea solare se intampla mereu, nu e nimic iesit din comun.
Kalla mergi repede la Vatican in sala mare unde se aduna conclavul papal sa faci un striptis pentru a-l imbuna pe Domnul, sigur se va amuza tare si va trece cu vederea planul de maine.
O să te duci în iad din cauză că, crezi în toate postiile.
În 1 septembrie o să te împiedici. No să vezi de n-o fi așa cu zic.
De ce te temi? Nu ai incredere ca zeul tau te va salva? E buna stiinta cand iti spune ca n-o sa mori, asa-i? De ce nu-ti spune zeul tau asta?
Stai linistit nu o sa te afecteze, furtuni solare au fost o gramada si ia ghici? suntem tot aici.Nu te mai lua dupa antena 3, sau rtv, astazi la rtv am auzit 5 breaking news intr-o jumatate de ora.
Hmmm...de unde ai scos asta?
Anu asta eu nu vreau sa mai petrec vreo apocalipsa
Te uiti prea mult la televizor unde, presa asta de ca..at face din tantar, armasar.
Poate va fi ceva un val de caldura din partea soarelui dar daca stai in casa nu cred ca este vreo problema vezi ca si cand o fost sfarsitul lumi in 21.12. 2012 era mai bine ca in ori ce alta zi, deci nu cred ca va fi nimic (dar prin nerecilarea ambalajelor, peturilor, etc se subtiaza stratul de ozon si asa caldura poate sa cresca x4 mai mare )
Irene900 întreabă: